Skip To Content
Pregled

Kombinirajući obiteljsku fleksibilnost s izvanrednim značajkama i vrhunskim izgledom, Zafira Life je konačan izbor za avanturističke ljude svugdje

Salon na kotačima

Naglasci
Prilagodljivost, udobnost, dimenzije

Sljedeća razina svestranosti

Opcije sjedala
Zafira Life je sinonim za fleksibilnost i udobnost. Pomaknite klizna sjedala u drugom i trećem redu naprijed ili natrag i stvorite više mjesta za noge. Preklopite ili uklonite sjedala i povećajte kapacitet prtljažnog prostora. Ili odaberite konfiguraciju sjedala sučelice za više druženja na putu.

Nema potrebe za kompromisima

Do 9 sjedala
Zafira Life postavlja u klasi vodeće standarde prilagodljivosti u svakodnevnoj upotrebi. Ovisno o potrebama vaše obitelji ili tvrtke, možete naručiti Zafiru Life s najviše devet sjedala. Zato, bilo da se pripremate za odlazak na plažu ili za održavanje poslovnog sastanka, mjesta ima za sve.

Automatski pristup

Električna klizna vrata

Dvostruka električna klizna vrata stvaraju široki otvor s obje strane automobila za sigurno i lako ulaženje i izlaženje putnika. Osim toga, posebni senzori omogućuju hands-free otvaranje – sjajno rješenje kad imate pune ruke.

 

1Uz nadoplatu.

Pronađite svoj savršeni model

Dimenzije

Zafira Life dostupna je u tri različite duljine vozila. Koju god odaberete, važno je znati da je svaka varijanta projektirana kako bi omogućila idealni odnos između relativno kompaktnih vanjskih dimenzija i prostrane, iznimno prilagodljive unutrašnjosti.

 

1Uz nadoplatu.

Pogledajte prema nebu

Panoramski krov

Zafira Life ima predivan panoramski krov koji kabinu preplavljuje svjetlošću i stvara vedru atmosferu. Ako je sunce prejako, samo pomaknite klizna sjenila prema naprijed kako bi vama i putnicima bilo ugodno u svakom trenutku.

 

1Uz nadoplatu.

Modeli

Otkrijte još više

Saznajte najvažnije informacije i zatražite ponudu za svoju Zafiru Life