Skip To Content
Istaknuto

Savršena ravnoteža poslovnog i privatnog života

Kombinirajući udobnost i značajke vozila prilagođenog za prijevoz putnika s profesionalnim teretnim prostorom gospodarskog vozila, novi Combo Combi idealan je za sve namjene. Izdržljiv i praktičan, ali i savršeno svestran, može udobno smjestiti do pet putnika.

Pravi poslovnjak

Combo Combi ima kabinu koja objedinjuje funkcionalnost i jednostavnost korištenja. Vaš cijeli tim može udobno putovati u prostranoj i svijetloj kabini zahvaljujući panoramskom krovu s mjestom za pohranu. Unutrašnjost nudi izdašne 983 litre prostora s 5 sjedala, iza pregradne rešetke. Robusna pregradna rešetka izrađena od metala omogućuje prijevoz teških tereta na sigurnoj udaljenosti od putnika.

Bolje povezivanje

Sklop za informiranje vozača i sustav za informiranje i zabavu Multimedia Navi Pro čine svako putovanje zabavnijim i učinkovitijim. Poboljšajte svoje logističke sposobnosti s uslugama navigacije u stvarnom vremenu i aplikacijama Apple CarPlayTM i Android AutoTM koje omogućuju istovremeno povezivanje dvaju pametnih telefona putem zaslona osjetljivog na dodir dijagonale 8 inča. 

Kabina puna mogućnosti

Unutrašnjost krasi odvažan i besprijekoran dizajn s odlično organiziranim, intuitivnim prostorom koji također služi kao povezani mobilni ured za rad u pokretu. Combo Combi dostupan je s prostorom za petero putnika i praktičnom stražnjom klupom podijeljenom 40/60 ili tri odvojena stražnja sjedala za timove i teret bilo koje veličine. 

 

Models

FlexCare

Opel FlexCare

Keep that good feeling with Opel FlexCare! FlexCare is a convenient all-in-one program for your peace of mind. We offer individual packages that include Roadside Assistance, Extended Warranty and Service coverage. 

 

Have a look at our FlexCare packages and flexibly choose the level of coverage!

There's more to discover

Get key information and configure.

What's included?
To features
See the drive options
To engines & transmissions
Will it fit?
To measurements
Meet your needs
Conversions