Skip To Content
Pregled

Combo-e Cargo

Novi Combo-e Cargo savršen je spoj Opelove poslovne pronicljivosti i preciznog inženjeringa te predstavlja potpuno električno gospodarsko vozilo uz maksimalnu učinkovitost i beskompromisnu e-mobilnost. Čak i s njegovim kompaktnim profilom, Combo-e Cargo ima prostran teretni prostor volumena 4,4 m³ uz izvanredne značajke upravljanja teretom kao što je sustav FlexCargo®.


275 km1
Maks. doseg baterije, ovisno o opterećenju i dodatnoj opremi
4.4 m3
Maks. obujam teretnog prostora2
800 kg
Maks. nosivostElektrificirana rješenja

Saznajte više o voznoj dinamici, tehnologiji baterije i regenerativnom kočenju koje nudi Combo-e Cargo

Provjerite svakodnevni doseg za Combo-e


e-Mobilnost
Doseg, punjenje i više
Prebacujete se na električnu energiju? Odlična poslovna odluka iz svih mogućih razloga. Sigurno vas zanima što je sve potrebno.
Svestranost
Furgon koji radi za vas
Combo-e Cargo dostupan je u brojnim duljinama i stilovima karoserije sa značajkama koje vam omogućuju da uspješno isporučite sve što je vašim klijentima potrebno.
Cargo
Prevezite sve
Nosivost i dimenzije su važni, ali pomoćna oprema kao što su dvostruka električna klizna vrata i hands-free pristup zbilja čine razliku.
Povezivanje
Uvijek ćete znati kamo idete
Povećajte učinkovitost i osigurajte da su vaši timovi sigurni i na pravom putu zahvaljujući svestranom navigacijskom sustavu i uslugama OpelConnect.
Sigurnost i inovacije
Sigurnost na prvom mjestu
Ljudi, vozilo, teret. Zaštitite ih naprednim značajkama koje pomažu spriječiti nezgode i olakšavaju vožnju.
Vozna dinamika
Moćna iskra
Saznajte više o voznoj dinamici koju nudi Combo-e, uključujući trenutačni okretni moment, načine vožnje, regenerativno kočenje i još mnogo toga.
Dodatna oprema Opel+ i još mnogo toga
Zidne kutije, kabeli i drugo
Kabel za punjenje za vaš Combo-e Cargo naručuje se kao dodatna oprema (prilikom narudžbe vozila ili naknadno kroz odjel postprodaje). Odabrali smo samo najbolju dodatnu opremu za električne automobile.

Otkrijte više

Zidne kutije

Saznajte više o zidnim kutijama i punjenju kod kuće na web stranicama posvećenima e-mobilnosti.

Punjenje i doseg

Na web stranicama o e-mobilnosti saznajte sve informacije o punjenju i dosegu koje su vam potrebne. Pogledajte sada.

1 Potrošnja energije (prosječna) 22,4 – 19,7 kWh/100 km; emisija CO2 iznosi 0 g/km; doseg (prosječni) od 249 km do 280 km (ovisno o dodatnoj opremi).***

2 Combo Cargo XL s putničkom klupom i otvorom u pregradi teretnog prostora. Standardna veličina prostora za teret iznosi 3,8 m3.