Skip To Content
Provjere stanja vozila

Provjera stanja vozila

Vaš Opel ima 97 aspekata koji su važni za njegovu sigurnost i pouzdanost. Opelovom stručnjaku treba samo 12 minuta da ih vizualno provjeri i kreira elektronički neobvezujući izvještaj o sigurnosnom stanju. Posjetite svojeg Opel servisnog partnera za besplatnu vizualnu provjeru sada!

12 minuta do pravog stanja stvari

Provjera stanja Opelovog vozila ima za cilj pružiti sveobuhvatnu sliku stanja vašeg Opela.
Tako ćete biti sigurni da je vaše vozilo u vrhunskom stanju bez obzira na to gdje namjeravate voziti.
Naši iskusni mehaničari obavljaju 12-minutnu vizualnu provjeru nakon koje dobivate elektronički izvještaj s detaljnim nalazima. Dobit ćete konkurentnu procjenu svih potrebnih radova, a samo vi odlučujete što će se i kada raditi.

Jednostavan sustav semafora pokazuje točno koliko siguran i ispravan je svaki pojedini dio vozila kao i sve preporučene buduće zamjene ili popravke.

Crvene stavke
Zahtijevaju hitnu pozornost. Upravljanje vozilom u ovom stanju može biti protuzakonito ili nesigurno. Sve što je označenom crvenom bojom treba hitno popraviti.

Žute stavke
Žuta boja znači da nešto nije u redu. Servisni savjetnik će vam objasniti koliko hitno treba popraviti kvar. Popravite kvar prije nego se stanje pogorša i uštedjet ćete mnogo vremena i novca.

Zelene stavke
Dobre vijesti. Ne trebate se brinuti zbog zelenih stavki barem do sljedećeg servisa.

Naše iskusno osoblje detaljno će vam objasniti izvještaj i pomoći vam odlučiti što poduzeti, ako je potrebno.

Ako imate myOpel račun, dobit ćete pregled nalaza u pdf formatu za svoju evidenciju, sa žutim i crvenim stavkama kao podsjetnik za servis uz mogućnost online rezervacije popravka kod ovlaštenog partnera po želji.

Dogovorite termin vizualne provjere kod nas i saznajte više o stanju svojeg vozila sada!