Skip To Content
Pregled

Vivaro-e Combi

Vrhunski električni kombi

Bez lokalnih emisija i s prostorom za do 9 osoba

Potpuno električni Opel Vivaro-e Combi izvrstan je izbor za savršeno putovanje s obitelji ili prijateljima . Vozilo s devet sjedala idealan je za velike obitelji i grupe prijatelja, a verzija s baterijom od 50 kWh dostupna je odmah . Baterija se puni za samo pola sata na brzom punjaču, tako da su i duža putovanja do kampova, turističkih parkova i hotela bezbolna.

Opel Vivaro-e Combi je vozilo za putovanja bez emisija, kako za svakodnevna putovanja tako i za duža putovanja, potpuno električni Vivaro-e Combi je pravi izbor. 

 S neusporedivim performansama bez emisija snažnog elektromotora od 100 kW (136 KS), Vivaro-e Combi izvrsna je opcija u gradu. Bilo da ste na putu za prekrasan kamp u svojoj zemlji, organizirate momačku večer ili želite posjetiti događaj s grupom prijatelja. 

Također je u svom elementu i izvan grada, jer s najvećom brzinom od 130 km/h, Vivaro-e Combi je dovoljno uglađen za autocestu. Vozač može birati između tri načina vožnje: ' Eco ' za najveći domet, ' Normal ' za optimalnu udobnost vožnje i ' Power ' za maksimalne performanse pod velikim opterećenjem.

Dvije vrste baterija
Opel Vivaro-e Combi dostupan je s dvije vrste baterija. Verzija s baterijom od 50 kWh nudi domet do 230 kilometara (WLTP) , verzija s baterijom od 75 kWh čak do 330 kilometara (WLTP) . Punjenje baterije ne mora dugo trajati jer brzi punjač za pola sata napuni bateriju od 50 kWh do 80 posto kapaciteta. Opel Vivaro-e standardno je opremljen 3-faznim punjačem od 11 kW.
Financijski privlačan
Opel Vivaro-e Combi također je financijski privlačan prijedlog. Prije svega, ovaj električni putnički kombi zahtijeva malo održavanja, jer ima puno manje rotirajućih dijelova od kombija s motorom s unutarnjim izgaranjem. To rezultira manjim trošenjem i manjim brojem posjeta servisu, što rezultira manjim troškovima održavanja.