Servisni zahtjev

Dovršite svoj profil

*Obavezna polja

Odaberite svog zastupnika

    1. Traži

Odredite svoje vozilo

  1. VIN nije pronađen.Primjer:W0L09627595628576

Željeni datum predaje vozila na servis

datum podizanja vozila

Odredite vrstu servisa

  1. Tip servisa
  2. Maksimalan unos 800 znakova

  3. Zamjensko vozilo1

1Moguća dodatna naplata

Izjava o privatnosti

Klikom na gumb “Pošalji” pristajete da strane navedene u Izjavi o zaštiti privatnosti obrađuju i koriste vaše osobne podatke u navedene svrhe i da vas smiju kontaktirati putem kanala koje ste sami naveli.

 

Želim primati dodatne informacije o vašim proizvodima i uslugama putem:

i slažem se s povezanom obradom podataka kako je opisano u Izjavi o komunikaciji.

Molimo promijenite označena polja i pokušajte ponovo.

Close

Izjava o komunikaciji

 

Vaš prodajni zastupnik, Opel Southeast Europe LLC , Opel Automobile GmbH (Rüsselsheim, Njemačka), General Motors Holdings LLC (Michigan, SAD) i OnStar Europe Ltd. (Luton, Velika Britanija) prikupljaju, obrađuju, prenose i koriste vaše osobne podatke radi marketinga, istraživanja tržišta i praćenja podataka o prodaji.

 

Ako je to potrebno, u te ćemo svrhe otkriti te podatke podružnicama i tvrtkama pridruženim tvrtki General Motors Holdings LLC i njenim maloprodajnim zastupnicima, agentima i dobavljačima u gore navedene svrhe.

 

U te se svrhe vaši podaci mogu prenositi i obrađivati izvan Europskog gospodarskog područja (EEA-a). Poduzet ćemo sve razumski nužne korake da bismo osigurali da se s vašim podacima postupa sigurno i u skladu s primjenljivim zakonima.

 

Da biste saznali više, pročitajte Pravilnik o zaštiti privatnosti i kolačićima.

Close

Izjava o zaštiti privatnosti

 

Vaš prodajni zastupnik, Opel Southeast Europe LLC , Opel Automobile GmbH (Rüsselsheim, Njemačka), General Motors Holdings LLC (Michigan, SAD), OnStar Europe Ltd. (Luton, Velika Britanija) i ovlašteni ili odabrani dobavljači prikupljaju, obrađuju, prenose i koriste vaše osobne podatke radi obrade vaših zahtjeva ili poruka.

 

Ako je to nužno da bi se odgovorilo na vaš zahtjev ili radi njegove obrade, možda ćemo te podatke otkriti podružnicama i tvrtkama pridruženim tvrtki General Motors Holdings LLC i njenim maloprodajnim zastupnicima, agentima i dobavljačima u gore navedene svrhe za koje se podaci mogu obrađivati ili koristiti.

 

U te svrhe prethodno spomenute strane smiju prenositi i obrađivati vaše osobne podatke izvan Europskog gospodarskog područja (EEA-a). Poduzet ćemo sve razumski nužne korake da bismo osigurali da se s vašim podacima postupa sigurno i u skladu s primjenljivim zakonima.

 

Da biste saznali više, pročitajte Pravilnik o zaštiti privatnosti i kolačićima.