Skip To Content
Pregled

Movano-e Cargo

Novi Movano-e vrhunac je obnove i elektrifikacije čitave Opelove linije lakih komercijalnih vozila s dostupnim 100 % električnim pogonskim agregatima. Novi Movano-e savršen je njemački alat za svaki zadatak prijevoza, ima Opelovu legendarnu teretnu funkcionalnost i napredne značajke pomoći vozaču te je izgrađen za maksimalnu produktivnost i poboljšane operativne troškove


223 km (WLTP)1
Maks. doseg baterije
17 m3
Maks. obujam prtljažnog prostora: furgon (dovoljno prostora za 4 Euro-palete)
stilova karoserije
Furgon, dva reda sjedala, šasija s kabinom, šasija s dvostrukom kabinom, šasija s jednostrukom kabinom i platforma s kabinom


Elektrizirajuća rješenja

Saznajte više o voznoj dinamici, tehnologiji baterije i regenerativnom kočenju koje nudi Movano-e

Pogledajte unutra


Provjerite svakodnevni doseg za Movano-e


Tehnologija
Doseg, punjenje i više
Prebacujete se na električnu energiju? Odlična poslovna odluka iz svih mogućih razloga. Sigurno vas zanima što je sve potrebno
Svestranost
Furgon koji radi za vas
Movano-e dostupan je u brojnim duljinama i stilovima karoserije sa značajkama koje vam omogućuju da uspješno isporučite sve što je vašim klijentima potrebno.
Cargo
Ponesite sve
Nosivost i dimenzije su važni, ali pomoćna oprema kao što su dvostruka električna klizna vrata i pristup bez ruku zbilja čine razliku.
Povezivanje
Uvijek ćete znati kamo idete
Povećajte učinkovitost i osigurajte da su vaši timovi sigurni i na pravom putu zahvaljujući svestranom navigacijskom sustavu i uslugama OpelConnect.
Movano-e Kabina
Radite bilo gdje
Više ne morate držati prijenosno računalo na koljenima dok vam upravljač smeta. Pretvorite svoj Movano-e u pravi ured na kotačima.
Sigurnost i pomoć vozaču
Sigurnost na prvom mjestu
Ljudi, vozilo, teret Zaštitite ih naprednim značajkama koje pomažu spriječiti nezgode i olakšavaju vožnju.
Dodatna oprema Opel+ i još mnogo toga
Zidne kutije, kabeli i drugo
Kabel za punjenje vašeg Movana-e naručuje se kao dodatna oprema (prilikom narudžbe vozila ili naknadno kroz odjel postprodaje). Odabrali smo samo najbolju dodatnu opremu za električne automobile

Otkrijte više

Zidne kutije

Saznajte sve pojedinosti o zidnim kutijama i punjenju kod kuće u našem centru za e-mobilnost.

Punjenje i doseg

U našem centru za e-mobilnost saznajte sve informacije o punjenju i dosegu koje su vam potrebne. Uvjerite se sami.

1  Potrošnja energije (prosječna) Opel Movana-e prema WLTP, kombinirano: 37 kWh baterija : 36,2 kWh/100 km; emisija CO2 iznosi 0 g/km; doseg (prosječni) do 116 km (ovisno o dodatnoj opremi).

2  75 kWh baterija: 38,4- 31,7 kWh/100 km, Emisija CO2 0 g/km, razred učinkovitosti A+++, doseg (prosječni) od 200-247 km.

 Podaci o dosegu i potrošnji el. energije u skladu su s ispitnim postupkom WLTP, koji je osnova za homologaciju tipa novih vozila od 1.9.2018. Podaci se mogu razlikovati ovisno o stvarnim uvjetima korištenja i različitim faktorima kao što su: brzina, toplinska udobnost u vozilu, stil vožnje i vanjska temperatura.