Originalni Opel dijelovi

ORIGINALNI OPEL DIJELOVI

Savršeno odgovarajući uz izvrsnu dostupnost za brzu zamjenu

Dijelovi za održavanje

AKUMULATORI.

Originalni Opel akumulatori ne zahtijevaju održavanje – nije potrebno dodavati vodu. Omogućuju izvrsno hladno pokretanje i iznimno su pouzdani za učestala kraća putovanja.

Pametne značajke uključuju „Magic Eye”, ugrađeni indikator statusa napunjenosti, kao i posebnu konstrukciju poklopca za sprečavanje prolijevanja kiseline.

Akumulator ima Ca/Ca rešetke od legure s plemenitim metalima za bolji prihvat naboja, odnosno učinkovitost punjenja i pražnjenja i veću otpornost na koroziju. Optimizirana geometrija rešetki također omogućuje bolji protok električne energije. Originalni Opel akumulatori imaju produljeno dvogodišnjica jamstvo.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

METLICE BRISAČA (PLOSNATE METLICE).

Originalne Opel plosnate metlice najnovija su tehnologija brisača vjetrobranskog stakla. Plosnata konstrukcija bez nosača s ugrađenim spojlerima i visokokontaktnim pritiskom osigurava savršenu ugradnju i rad. Smanjuje šum vjetra, poboljšava udobnost pri velikim brzinama i osigurava bolji rad zimi jer nema središnjih ili zglobnih dijelova koji bi se mogli zalediti.

Izrađene su od potpuno sintetičke gume s glatkim premazom te ispitane i potvrđene za svaki model automobila. Integrirani spojleri i prethodno montirani prilagodnici osiguravaju lako postavljanje. Iz sigurnosnih razloga Opel preporučuje zamjenu metlica brisača najmanje jednom godišnje.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

KOČNI DISKOVI.

Originalni Opel kočni diskovi proizvedeni su kako bi osigurali vrhunski rad kočnica i najkraći zaustavni put. Projektirani su za svaki pojedini model kao originalna oprema i testirani u pogledu savršenog pristajanja i maksimalne trajnosti.

Naši diskovi uvijek imaju kvalitetnu završnu obradu originalne opreme – glatki su i reflektirajući kako bi se smanjila buka i trošenje pločica. Imaju 100%-tnu zaštitu od korozije. Kočne diskove uvijek treba mijenjati u paru (komplet osovine).

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

KOČNE PLOČICE.

Originalne Opel kočne pločice dizajnirane su za svako pojedino vozilo kao originalna oprema i ispunjavaju najviše radne specifikacije, bez ikakvih kompromisa u pogledu kvalitete ili sigurnosti. Korištene zajedno s originalnim Opel kočnim diskovima jamče maksimalnu trajnost.

Sve komponente odobrio je Opel inženjering, što znači da odgovaraju najnovijim GM specifikacijama i jamče izvrsnu kvalitetu. Kočne pločice uvijek treba mijenjati u paru (komplet osovine).

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

FILTRI ZA ZRAK U KABINI.

Originalni Opel ugljični kombi-filtri hvataju štetne plinove, fine čestice i neugodne mirise i sprečavaju njihov ulaz u kabinu vozila. Originalni Opel ugljični kombi-filtri naročito su korisni za osobe koje pate od alergija i astme. Zahvaljujući stalnom dovodu svježeg zraka, vožnja je ugodnija i za vozača i za putnike.

Originalni Opel ugljični kombi-filtri omogućuju sigurniju vožnju jer sprečavaju zamagljivanje stakla i štite sustave klimatizacije i grijanja od prljavštine i posljedičnog trošenja. Opel preporučuje zamjenu filtra za zrak u kabini najmanje jednom godišnje.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

Dijelovi za popravak

VJETROBRANSKO STAKLO.

Originalna Opel vjetrobranska stakla prethodno su premazana primerom te jamče savršeno pristajanje.

Budući da je vjetrobransko staklo važan element sigurnosti automobila, naša originalna vjetrobranska stakla prošla su testove sudara kako bi se osigurala visoka zaštita putnika.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

ODBOJNICI.

Originalni Opel odbojnici kvalitetni su dijelovi proizvedeni kako bi savršeno odgovarali i omogućili zadržavanje originalnog izgleda vašeg vozila.

Imitacije su proizvod obrnutog inženjeringa pa mogu zahtijevati bušenje dodatnih rupa ili savijanje dijelova kako bi se osigurala pravilna ugradnja. Ugradnjom imitacija može doći do narušavanja linija vozila, a time i do smanjene preprodajne vrijednosti. Originalni Opel odbojnici prošli su testove sudara na vozilima kako bi se osigurala visoka zaštita putnika.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

PREDNJA SVJETLA.

Oštećena svjetla ili pregorjele žarulje mogu prouzročiti opasne situacije u vožnji – stoga osigurajte bolju vidljivost za sebe i druge uz originalna Opel prednja svjetla i žarulje.

Svoje Opel vozilo održavajte dobro osvijetljenim kako bi vam vožnja bila ugodna, opuštena i, što je najvažnije, sigurna. Originalni Opel dijelovi jamče funkcionalnost i savršeno pristajanje.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

GLAVČINE I LEŽAJEVI KOTAČA.

Kada je gladak i učinkovit rad od kritične važnosti, originalne Opel glavčine i ležajevi kotača imaju kvalitetu, pouzdanost i funkcionalnost kakvu tražite – gdje god vozite.

Opel nudi povoljne popravke uz kompletnu ponudu dijelova koji savršeno odgovaraju. Originalni Opelovi kvalitetni kompleti za popravak dostupni su za ležajeve kotača većine modela.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

HLADNJACI.

Originalni Opel hladnjaci su pouzdani, lagani, otporni na koroziju i pružaju optimalne karakteristike prijenosa topline. Opel nudi kompletnu ponudu za sve primjene u vozilima. Hladnjak je srce sustava hlađenja svakog vozila. Omogućuje prijenos topline s tekućine za hlađenje motora u vanjski zrak dok čep hladnjaka omogućuje brtvljenje i dovođenje tlaka u sustav hlađenja. Originalni Opel hladnjaci osiguravaju savršeno pristajanje, oblik i funkciju. Originalni Opel dijelovi prošli su testove sudara kako bi se osigurala optimalna sigurnost putnika.

Ne tražite za svoje vozilo ništa manje od Opel kvalitete!

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

AMORTIZERI.

Proizvod visoke kvalitete za savršenu ugradnju i funkcionalnost osigurava pouzdan i izdržljiv rad. Sustav za stabilnost i udobnost vožnje podržava masu vozila, održava kontakt kotača s kolnikom i putnicima omogućuje ugodnu vožnju. Redovito održavanje ovjesa vašeg vozila iznimno je važno za njegovu upravljivost, ponašanje na cesti i reagiranje u opasnim situacijama.

Preporučujemo obaviti vizualni pregled i podmazivanje podvozja kod svake zamjene ulja, kao i temeljiti godišnji pregled ovjesa radi smanjenog trošenja guma.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

Pogonske tekućine

ORIGINALNO OPEL MOTORNO ULJE.

Ulje 5W-30 dexos2 je novo, ekološko, visoko učinkovito ulje koje osigurava iznimnu snagu čišćenja, cjelokupnu zaštitu od trošenja motora te dodatno smanjuje potrošnju goriva. Ulje 5W-30 dexos2 omogućuje bolju čistoću i zaštitu motora od mulja i štetnih naslaga zahvaljujući poboljšanim aditivima u deterdžentu / disperzantu.

Omogućuje dulji vijek motora i održava učinkovitost sustava za smanjenje emisija (DPF i CAT) i kod dizelskih i kod benzinskih automobila zbog niskog udjela sulfatnog pepela, fosfora i sumpora (SAPS). Korištenje ulja 5W-30dexos2 osigurava ekonomičniju potrošnju goriva.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

TEKUĆINA ZA KOČNICE.

Originalna Opel tekućina za kočnice DOT 4+ za hidrauličke sustave kočnica i spojki ima iznimno nisku temperaturnu viskoznost. Razvijena je za upotrebu s najnovijim ABS i ESP sustavima kako bi se osigurao trenutačan odziv kočnica.

Tekućina za kočnice DOT 4+ ima suho vrelište od najmanje 265°C dok vlažno vrelište iznosi najmanje 175°C. Sadrži učinkovite inhibitore korozije i antioksidanse, ima veliku toplinsku stabilnost i izvrsna svojstva zaštite od korozije. Niska viskoznost čak i na ekstremnim temperaturama jamči potpunu funkcionalnost kočnica za ABS i ESP sustave i omogućuje veću sigurnost.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

RASHLADNA TEKUĆINA.

Samo originalna Opel rashladna tekućina dugog vijeka trajanja Dex-Cool osigurava odgovarajuću zaštitu od smrzavanja i pregrijavanja sustava za hlađenje kao i odgovarajuću koncentraciju aditiva/inhibitora za zaštitu od korozije, kavitacije, naslaga i stvaranja pjene.

Osigurava potpunu, cjelogodišnju kompatibilnost svih komponenata i materijala korištenih u motorima, npr. čelika, aluminija, bakra, mjedi i plastike izloženih rashladnom sredstvu. Ova originalna Opel tekućina intenzivno je testirana, ima dokazanu valjanost i iste specifikacije kao i originalni tvornički označeni proizvod.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

OPEL SREDSTVO ZA PRANJE STAKLA.

Originalno Opel sredstvo za pranje stakla je koncentrat za sva godišnja doba namijenjen za sustave za pranje vjetrobranskog stakla sa svojstvima protiv smrzavanja za zaštitu sustava za pranje. Prikladno je za lepezaste mlaznice sustava za pranje te osigurava maksimalnu snagu čišćenja uz minimalnu učestalost pranja.

Uklanja uobičajenu prljavštinu, ulje, dizelsku čađu, sol, silicij i prašinu zbog kočenja. Istovremeno štiti osjetljive polikarbonatne leće prednjih svjetala, boju, plastične i gumene dijelove. Zahvaljujući svojim visokokvalitetnim specifikacijama proglašeno je najboljim na neovisnom potrošačkom testiranju.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

SPREJEVI I OLOVKE U BOJI.

Originalne Opel touch-up boje predstavljaju originalne boje vozila i osiguravaju precizno stapanje s osnovnim, metalik ili pearl/mica završnim premazima za samostalni popravak manjih oštećenja i ogrebotina. Trajna, sjajna formula otporna na vremenske utjecaje i gorivo, osigurava odlično prianjanje i omogućuje odličan spoj poboljšane površinske tvrdoće i dobre elastičnosti.

Proizvodi su prihvatljivi za okoliš. 100% bez teških metala i CFC-a i u potpuno reciklirajućoj ambalaži. Čepovi koji onemogućuju otvaranje djeci i samočisteći ventili za sprejeve osiguravaju čistu i sigurnu upotrebu proizvoda.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE