Skip To Content
Značajke

Prostran i udoban, prepun inovativnih rješenja

Dizajn

Vanjština
Pravi Opel po dizajnu, Combo Combi svojim samouvjerenim izgledom, kvalitetom i pametnim inovacijama dokazuje da zna odraditi svaki posao. 
Unutrašnjost
Podignuti položaj sjedala, intuitivne kontrole, upravljač s grijanjem1 i pregršt prostora – Combo Combi ima kabinu koja je spoj pametnog povezivanja s praktičnim značajkama. 
Panoramski krov

Rasvijetlite svaki posao panoramskim krovom s mjestom za pohranu1 i električnim zaslonom za sunce. LED svjetla u lebdećem prostoru za pohranu pretvaraju kabinu u savršen pokretni ured gdjegod se nalazili.

 

1Uz nadoplatu.

 
LED dnevna svjetla

Zahvaljujući LED dnevnim svjetlima1, vožnja je učinkovitija, a vi i ostali vozači na cesti sigurni ste i preko dana.

 

1Uz nadoplatu za odabrane razine opreme.

 

Sigurnost i inovacije

Pomoć za ostanak u traci
Sustav pomoći za ostanak u traci upozorava vozača upozorenjem za odlazak iz trake i nježno ispravlja putanju ako vaš Combo Combi krene neočekivano izlaziti iz prometnog trake te vas drži na ispravnoj putanji. 
Automatski tempomat

Automatski tempomat¹ održava željenu brzinu od 30 do 160 km/h i koči ili ubrzava kako bi održao fiksni razmak od vozila ispred vas te omogućio sigurnu i opuštenu vožnju.

 

1Uz nadoplatu.

 
Prepoznavanje znakova ograničenja brzine
Sustav prepoznavanja znakova ograničenja brzine očitava prometne znakove i prepoznaje promjene ograničenja brzine, te na temelju toga savjetuje vozača da prilagodi brzinu. 
Kamera za pregled straga

Širokokutna panoramska kamera s pregledom straga1 i prikazom od 180° projicira područje oko automobila na 8-inčni zaslon osjetljiv na dodir. Virtualne upute na zaslonu pojednostavljuju vožnju unatrag.

 

1Uz nadoplatu.

 
Head-Up Display

S virtualnim zaslonom Head-Up Display1, ključne informacije poput brzine, upozorenja na sudar i navigacije pojavljuju se na staklenom zaslonu iza upravljača, tako da ne morate micati pogled s ceste.

 

1Uz nadoplatu.

 
Sigurnost i zračni jastuci
Sa šest zračnih jastuka, uključujući na vozačevom i suvozačevom sjedalu, bočne jastuke i zračne zavjese, vozač i putnici mogu biti mirni znajući da je u svakom trenutku zajamčena visoka razina sigurnosti. 
Upozorenje na umor vozača
Upozorenje na umor vozača analizira vaš način vožnje kako bi otkrio znakove umaranja vozača. Sustav savjetuje vozača da poduzme određene radnje nizom upozorenja. 

Povezivanje

Sustav za informiranje i zabavu
Napredan sustav za informiranje i zabavu Multimedia Navi Pro1 nudi usluge navigacije u stvarnom vremenu2 i potpuno je kompatibilan s aplikacijama Apple CarPlay™3 i Android Auto™3 te omogućuje istovremeno povezivanje dvaju pametnih telefona putem zaslona osjetljivog na dodir dijagonale 8 inča4
Navigacija 

Multimedia Navi Pro1 s naprednim sustavom glasovnog upravljanja i potpunom navigacijom bez imalo stresa dovest će vas na odredište. Samo odaberite svoje odredište i pustite satelitskoj navigaciji da odradi svoje i isplanira rutu.

 

1Uz nadoplatu.

 
Bežično punjenje

Combo Combi ima sustav bežičnog punjenja1 s kojim svoj mobitel možete puniti u pokretu, u bilo kojem trenutku i bez potrebe za kabelima.

 

1Uz nadoplatu.

 
OpelConnect usluge1
Pametna ponuda usluga s novom razinom sigurnosti i podrške omogućuje vam da ostanete povezani na putu.  

Vozna dinamika

Motori
Bez obzira zahtijeva li vaš posao doseg, snagu ili učinkovitost, Combo Life ima pravi pogonski agregat za vaše potrebe. Konfigurirajte Combo Combi sa snažnim i djelotvornim benzinskim i dizelskim motorima1 koji osiguravaju izvrsnu voznu dinamiku. 
Sustavi prijenosa

Combo Combi možete upariti sa šesterostupanjskim ručnim mjenjačem ili učinkovitim osmerostupanjskim automatskim mjenjačem1.

 

1Osmerostupanjski automatski mjenjač u kombinaciji s određenim motorima.

 

Sljedeći koraci