Skip To Content
Modeli Opel Astre

Opel Astra

Odaberite svoj model Astre

Odaberite između benzinskog, dizelskog, plug-in hibrida ili potpuno električnog novog modela Opel Astre, koja je sada dostupna i kao prostrani Sports Tourer


Nova Astra Electric

Iskustvo vožnje Astre prelazi na novu elektrizirajuću razinu.

Kombinacija samouvjerenog stava s naprednim tehnologijama vožnje i potpuno električnog pogonskog sklopa nove Astre Electric bez emisija u samoj su srži naprednog njemačkog inženjerstva.

Pretvara električnu vožnju u čin oslobođenja. Uživajte u impresivnom ubrzanju, dosegu prikladnom za svakodnevnu upotrebu i inovativnoj tehnologiji brzog punjenja.

 

Snaga

Snaga sustava 115 kW (165 KS) za intenzivan i opušten užitak vožnje.

 

Doseg

Nova Astra Electric ima doseg do 418 km prema standardu WLTP-a, što je više nego dovoljno za svakodnevnu upotrebu.

 

Vrijeme punjenja

Uz brzo punjenje od 100 kW DC, Astru Electric možete napuniti do 80 posto za samo 26 minuta.

Astra Plug-in Hybrid

Astra Plug-in Hybrid definira novu eru svojim pogonskim sklopom: plug-in hybrid tehnologija omogućuje performanse i učinkovitost bez kompromisa. S vanjske strane ima odvažan dizajn – ikonični Opel Vizor®, iza kojeg se nalaze senzori i kamere za vrhunske sustave pomoći vozaču. U unutrašnjosti će vas, primjerice, oduševiti potpuno digitalna ploča Pure Panel® nove generacije sa širokim zaslonima i intuitivnim kontrolama. Ergonomska aktivna sjedala1 osiguravaju opuštenu vožnju, čak i na dugim putovanjima.

1 Raspoloživo uz nadoplatu ili u višim razinama opreme.

 

 • Vanjske dimenzije: ukupna duljina: 4.374 mm, visina  1.441 – 1.470 mm, širina 2.062 mm

 • Zapremnina prostora za prtljagu/teret: 422 – 1.339 l

 • Najveća masa za vuču kočna/nekočena: 1.450 kg (12 % nagiba) / 750 kg

Nova Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid

Nema više potrebe birati između agilnosti ili prostranosti, veličine ili praktičnosti. Nova Astra Sports Tourer Plug-in Hybrid kombinira najbolje od svega, bez kompromisa. Napredni pogonski sklopovi pružaju vam prednost dokazane i inovativne pogonske tehnologije. Unutra ima prostora za sve što vam je potrebno, kao i za napredne sustave za pomoć u vožnji i radikalni zaslon Pure Panel®.  

 

 • Vanjske dimenzije: ukupna duljina: 4.642 mm, visina  1.443 – 1.481 mm, širina 2.062 mm

 • Zapremnina prostora za prtljagu/teret: 516 – 1.553 l

 • Najveća masa za vuču kočna/nekočena:  1.400 kg (12 % nagiba) / 750 kg

Nova Astra GSe

Nova Astra GSe ima dinamičan plug-in hibridni pogonski sklop od 225 KS koji jamči malu količinu emisija, pojačan precizno prilagođenim sportskim nadogradnjama kao što su ojačana podvozja i posebna sjedala, za potpuno novo iskustvo vožnje.

 

Snaga

1,6 Turbo pojačan e-motorom od 81,2 kW za električan pogon bez kompromisa.  

 

Stil

Iskusite čistu strast vožnje s odvažnim i besprijekornim dizajnom nove generacije.

Nova Astra Sports Tourer GSe

Iskusite novu razinu vožnje. Nova Opel Astra Sports Tourer GSe kombinira hibridnu snagu, odvažan dizajn i veći prtljažni prostor kako biste putovali sa stilom.

 

Sportsko podvozje

Astra Sports Tourer GSe opravdava svoje ime zahvaljujući krutom sportskom podvozju s vrhunskim amortizerima i tehnologijom selektivnog prigušivanja frekvencija (FSD), precizno kalibriranom upravljanju i prilagođenom zvuku motora u sportskom načinu rada.

 

Svestranost

Brža, prostranija i pametnija. Izdašan obujam prtljažnog prostora od 1553 litre poboljšan je inovativnim sustavom Intelli-Space.

Astra

Opel Astra obilježava početak nove ere – s odvažnim dizajnom i vrhunskim tehnologijama u klasi, primjerice adaptivnim Matrix svjetlima IntelliLux LED® Pixel, Intelli-HUD (Head up Display) i poluautonomnim sustavom Intelli-Drive. Novi benzinski i dizelski motori oduševit će vas svojom besprijekornošću i učinkovitošću i dostupni su s ručnim mjenjačem od 6 brzina ili automatskim mjenjačem od 8 brzina. Uz najnoviju generaciju potpuno digitalnog zaslona Opel Pure Panel®, unutrašnjost nudi vrhunski sustav za informiranje i zabavu za besprijekorno povezivanje.

 

 • Vanjske dimenzije: Ukupna duljina 4.374 mm, visina 1.441 - 1.470 mm, širina 2.062 mm

 • Zapremnina prostora za prtljagu/teret: 422 – 1.339 l

 • Najveća masa za vuču kočna/nekočena: 1.250 - 1.400 kg (12 % nagiba) / 660 - 680 kg

Nova Astra Sports Tourer

Tražite još više funkcija? Nova Astra Sports Tourer pruža vam više prostora uz prtljažnik od 608 litara (koji se može proširiti do 1.634 litara kada se sjedala preklope) plus inovativna rješenja za pohranu koja vam pomažu da uredno i inteligentno upotrebljavate kabinu. Uživajte u odvažnom dinamičnom karakteru Astre, sada uz svestranost koju trebate. 

 

 • Vanjske dimenzije: ukupna duljina: 4.642 mm, visina  1.443 – 1.480 mm, širina 2.062 mm

 • Zapremnina prostora za prtljagu/teret: 597 – 1.634 l

 • Najveća masa za vuču kočna/nekočena:  1.200 – 1.500 kg (12 % nagiba) / 680 - 740 kg

Želite saznati više?

Uvijek dobri savjeti