SKIP TO CONTENT
Modeli Opel Astre

OPEL ASTRA.

Odaberite svoj model Astre.

ASTRA HATCHBACK

Upoznajte našu najučinkovitiju Astru do sada, s motorima nove generacije i niskom potrošnjom goriva. Odaberite između benzinskih i dizelskih motora s ručnim ili automatskim mjenjačem. Uživajte u inovacijama kao što su svjetla IntelliLux LED® Matrix, sigurnosni sustavi s prednjom kamerom, kamera za pregled straga te u vrhunskoj udobnosti uz sustave za informiranje i zabavu i kožna ergonomska sjedala Active.

 

  • Vanjske dimenzije: ukupna duljina 4370 mm, visina bez tereta 1485 mm, širina 2042 mm
 
  • Zapremnina prtljažnog/teretnog prostora: 370 – 1210 l
 
  • Maks. masa vuče zakočene/nezakočene prikolice: 1220 – 1450 kg (kosina od 12 %) / 620 – 660 kg
 
POKAŽI DETALJE
ASTRA SPORTS TOURER
Astra Sports Tourer sa svim inovativnim značajkama sada je praktičnija i udobnija nego ikada prije. Odaberite između benzinskih i dizelskih motora s ručnim ili automatskim mjenjačem. Otkrijte značajke kao što su svjetla IntelliLux LED® Matrix, sigurnosni sustavi s prednjom kamerom, kamera za pregled straga te vrhunsku udobnost uz sustave za informiranje i zabavu i kožna ergonomska sjedala Active.
 
  • Vanjske dimenzije: ukupna duljina 4702 mm, visina bez tereta 1510 mm, širina 2042 mm
 
  • Zapremnina prtljažnog/teretnog prostora: 540 – 1630 l
 
  • Maks. masa vuče zakočene/nezakočene prikolice: 1100 – 1450 kg (kosina od 12 %) / 660 – 680 kg
 
POKAŽI DETALJE

ŽELITE SAZNATI VIŠE?

UVIJEK DOBRI SAVJETI.

Nova Opel Astra učinkovita je od samog pokretanja. Bilo da se koristi u privatne ili poslovne svrhe, oduševljava prvoklasnom snažnom tehnologijom i udobnošću. Ovdje smo da vam pomognemo u kupnji, a naši stručnjaci u Opel banci pružit će vam savjete o svim aspektima financiranja, najma ili usluga.