Skip To Content
Dovršite svoj profil
Odaberite svog zastupnika
         
       
Odredite svoje vozilo
Odredite vrstu servisa
800 znakova slobodno od maksimalnih 800
Izjava o privatnosti

Vaše će lične podatke obrađivati tvrtka WAE CEE Kft. (Szabadság út 117, 2040 Budaörs, Mađarska) i Opel Automobile GmbH (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Njemačka) kao voditelji obrade kao što je opisano u Izjavi o zaštiti privatnosti, gdje također možete saznati više o svojim pravima koja se tiču zaštite privatnosti i naše podatke za kontakt.

Ostanimo u kontaktu (nije obavezno), ako već niste u bazi podataka kupaca WAE CEE Kft, WAE C d.o.o., odabranom Opel zastupniku i Opel Automobile GmbH.

Želim primati daljnje informacije o vašim proizvodima i uslugama putem

 

i odabirom barem jednog od ovih kanala pristajem da WAE CEE Kft. (Szabadság út 117, 2040 Budaörs, Mađarska) i Opel Automobile GmbH (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Njemačka) obrađuju moje lične podatke u svrhe marketinga, identifikacije i prepoznavanja, kao što je opisano u Izjavi o privoli.

Imam pravo u bilo kojem trenutku povući privolu (više detalja potražite ovdje). Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena.

Molimo promijenite označena polja i pokušajte ponovo.

Potvrda Online servisnog zahtjeva


{form-fp-first-name} {form-fp-last-name}, primili smo vaš Online servisni zahtjev i bit ćete ubrzo kontaktirani.

Već ste posjetili myOpel? Pridružite nam se na myOpelu, primajte svakodnevno zanimljive informacije, ponude te pregledavajte zanimljive sadržaje. Jednostavno kliknite na ovaj link kako biste se registrirali na naš novi online portal.