UNESI SVOJE KONTAKT PODATKE
IZABERI SVOG OPEL PARTNERA
         
       
UNESI PODATKE O VOZILU

* VIN (17-znamenkasti identifikacijski broj vozila) možete pronaći:

> u prometnoj dozvoli pod točkom "E",

> s vanjske strane u kutu donjeg dijela vjetrobranskog stakla na strani vozača,

> na naljepnici sa specifikacijom vozila, obično na B stupu vozila.

ODABERI TIP SERVISA
800 znakova slobodno od maksimalnih 800
Izjava o privatnosti

Vaše će lične podatke obrađivati tvrtka AW OPL Distribution Kft  (Szabadság út 117, 2040 Budaörs, Mađarska) i Opel Automobile GmbH (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Njemačka) kao voditelji obrade kao što je opisano u Izjavi o zaštiti privatnosti, gdje također možete saznati više o svojim pravima koja se tiču zaštite privatnosti i naše podatke za kontakt.

Ostanimo u kontaktu (nije obavezno), ako već niste u bazi podataka kupaca AW OPL Distribution Kft , AW CRO Distribution d.o.o, odabranog Opel partnera i Opel Automobile GmbH.

Želim primati daljnje informacije o vašim proizvodima i uslugama putem

 

i odabirom barem jednog od ovih kanala pristajem da AW OPL Distribution Kft  (Szabadság út 117, 2040 Budaörs, Mađarska) i Opel Automobile GmbH (Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Njemačka) obrađuju moje lične podatke u svrhe marketinga, identifikacije i prepoznavanja, kao što je opisano u Izjavi o privoli.

Imam pravo u bilo kojem trenutku povući privolu (više detalja potražite ovdje). Povlačenje privole ne utječe na zakonitost obrade koja se temeljila na privoli prije nego što je ona povučena.

Molimo promijenite označena polja i pokušajte ponovo.

{form-fp-first-name} {form-fp-last-name}, zahvaljujemo na vašem zahtjevu. Ubrzo ćemo vas kontaktirati.