Skip To Content
Pregled

Opel Movano je snažan, pouzdan i pruža nevjerojatnu udobnost za vozača. Dostupan je u mnogo različitih izvedbi te omogućuje laku prilagodbu za savršenu usklađenost s potrebama vaše tvrtke

Pretražite odličnu ponudu vozila u našim online salonima

Nema prezahtjevnog zadatka

Enjoy

Osnovna razina opreme Selection, plus:

 

  • Klizna vrata na strani suvozača
  • Vozačevo sjedalo podesivo u 6 smjerova, s naslonom za glavu i ručno podesivom lumbalnom potporom
  • Ploča s instrumentima s dodatnim pretincima
  • Pretinac ispod sjedala
  • Ogledala u boji
  • Automatski tempomat

 

Za više udobnosti možete dodati sljedeće pakete:

  • 120 godina paket 1 sadrži klupu sa sjedalima za putnike, električnu parkirnu kočnicu, sustav Multimedia Navi Pro, upozorenje na bočni mrtvi kut te prednju i stražnju pomoć pri parkiranju.
  • 120 godina paket 2 sadrži klupu sa sjedalima za putnike, električnu parkirnu kočnicu, sustav Multimedia Navi Pro, upozorenje na bočni mrtvi kut, prednju i stražnju pomoć pri parkiranju te sigurnosni paket.

Istaknuto

Svestranost je zagarantovana

Zadovoljava vaše poslovne potrebe

Pouzdan poslovni partner
S ponudom od četiri bruto mase vozila, četiri duljine vozila, s jednostrukim ili dvostrukim stražnjim kotačima, pogonom na prednje ili stražnje kotače, tri visine krova, tri motora, 6-stupanjskim ručnim ili Easytronic® mjenjačem te mnogo dodatne opreme za povećanje udobnosti, praktičnosti i radne učinkovitosti, furgoni Opel Movano savršeno će se uklopiti u vaše poslovanje.

Flextray pretinac za rukavice

Sve je nadohvat ruke
Veliki klizni FlexTray pretinac za rukavice ukupne zapremnine do 10,5 litara i čistih, ravnih površina olakšava odlaganje alata nadohvat ruke.

Dokumentacija gotova

Povezite svoj ured sa sobom
Ne morate se vratiti u ured da biste sredili dokumentaciju. Dvije USB i jedna 12-voltna utičnica te mnogo praktičnih rješenja za odlaganje, kao što su gornji zatvoreni pretinci, standardni ili klizni pretinac za rukavice i držači za 1,5-litrene boce s vodom – sve je nadohvat ruke vozača. Movano je vaš ured na kotačima.

Stolić na izvlačenje

Svestrane značajke za rad
Koristite vozačku kabinu kao mali ured – uz stolić na izvlačenje i podložak s držačem čaše koji se mogu rasklopiti ispred suvozačkog sjedala.

Utovarite sve!

Izdašan prostor

Bočna vrata širine 1270 mm omogućuju bočni utovar europaleta na svim modelima osim modela najmanje duljine. Stražnja vrata pune visine lako se nose s teretom visine do 1820 mm1. Utovarite teret duljine do 4383 mm. Uške i točke učvršćivanja drže vaš teret na mjestu, a standardna robusna metalna pregrada štiti vaš tim.

 

 

1Na varijanti H2.

Otkrijte varijante Movana

Sljedeći koraci