Skip To Content
Značajke

Neograničena prilagodba

Dizajn

Vanjski
Movano osvaja već na prvi pogled zahvaljujući funkcionalnom dizajnu kojim dostojno predstavlja vašu tvrtku. Impresivna prednja strana s LED dnevnim svjetlima u osnovnoj opremi za dodatnu vidljivost na cesti. 
Unutrašnjosti

Kabina Opel Movana optimizirana je za mobilne profesionalce. Ovaj pravi vozački kokpit opremljen je iznenađujuće brojnim naprednim značajkama i korisnim pretincima.

 

 
Movano podiže ljestvicu kad je riječ o dizajnu kabine zahvaljujući praktičnom i odlično opremljenom prostoru s funkcionalnim pretincima za odlaganje notesa, alata i opreme. Uživajte u udobnosti osobnog automobila uz lako ulaženje i brzo podesiva sjedala i upravljač.

Učinkovitost vožnje

Motori i prijenosi
Više snage i više momenta uz manju potrošnju goriva – birajte između naprednih dizelskih motora BiTurbo s najviše 180 KS i s izlaznim momentom od 400 Nm, uz malu potrošnju i niske emisije. 

Motori Movana ističu se svestranom transportnom učinkovitošću. Tehnologija BiTurbo donosi spoj visokog momenta već pri malom broju okretaja i velike snage i izlaznog momenta pri velikom broju okretaja. Na taj način osigurava visoki odziv, uglađeno i pouzdano ubrzanje i poboljšanu učinkovitost.

 

Sustav Start/Stop smanjuje emisije i potrošnju goriva na nulu svaki put kad stanete. Dostupan je i s automatskim prijenosom Easytronic®.

 

Potrošnja goriva u l/100 km: u gradu XX, izvan grada XX, prosječna XX; emisija CO₂ u g/km: prosječna XX. U skladu s uredbom R (EZ) br. 715/2007 (u važećoj verziji).

Operativni trošak
Konstruiran za dugogodišnji pouzdan rad uz minimum potrebnog održavanja, Movano osigurava nizak ukupni trošak posjedovanjazahvaljujući kombinaciji značajki koje štede novac. 

Niske emisije smanjuju vaše poreze i vaš utjecaj na okoliš. Jednako olakšanje pruža i naše standardno Opelovo jamstvo koje osigurava:

 

 • 24-mjesečno jamstvo bez ograničenja kilometraže
 • Jamstvo od 12 godina protiv prohrđavanja
 • Opel pomoć na cesti za prvih 12 mjeseci u više od 40 zemalja

 

Europska mreža s više od 3000 stručnih servisnih radionica vodi brigu o vama i vašem Movanu. Prema potrebi, vaš Movano može se opremiti originalnim Opel rezervnim dijelovima koji jamče optimalne performanse.

Svestranost

Opcije sjedala
Prijevoz od točke A do točke B za čitav tim – u unutrašnjosti Opel Movana ima mjesta za do 7 ljudi, uključujući vozača i radnu opremu. 
Specijalnost Opel Movana s dvostrukom kabinom je učinkovit prijevoz radnog tima i opreme. Ima dva sjedala pokraj vozača – ili jedno ako se naruči opcijsko jednostruko sjedalo – i stražnju klupu za četiri člana tima. Sigurnosni pojasevi i nasloni za glavu, naravno, dio su osnovne opreme.
Podesiv uredski stol
Pretvorite Movano u mobilni ured zahvaljujući preklopivom srednjem sjedalu koje služi kao podesivi uredski stol. Uključuje i okretnu policu za prijenosno računalo vozača. 
Gornji pretinci
Držite sve na jednom mjestu tijekom vožnje. Jednostavno odložite važne stvari u gornje zatvorene pretince. 
Flextray pretinac za rukavice
Veliki klizni pretinac za rukavice ukupne zapremnine do 10,5 litara i čiste, ravne površine olakšavaju odlaganje alata nadohvat ruke. 
Stolić na izvlačenje
Koristite vozačku kabinu kao mali ured – uz stolić na izvlačenje i podložak s držačem čaše koji se mogu ugraditi ispred suvozačkog sjedala. 
Pretinci u bočnim vratima
Odložite sve potrebne stvari u prostrane džepove u vratima. Pretinac u bočnim vratima omogućuje odlaganje 1,5-litrene boce s vodom. 

Povezivanje

Navi 50 IntelliLink pro
Navi 50 IntelliLink Pro: multimedijski i navigacijski sustav s radijem i 7˝ dodirnim zaslonom u boji pruža izvrsnu vrijednost za novac. 

Glavne značajke:

 

 • 7˝ dodirni zaslon u boji
 • Android Auto™1 i Apple Car Play™2 za handsfree slanje poruka
 • Glasovno upravljanje za povezane pametne telefone
 • Tipke za upravljanje radijskim uređajem s upravljača vozila
 • Bluetooth® za handsfree telefoniranje i audiostreaming
 • USB i pomoćni ulaz
 • Digitalni radio DAB+3
 • Dinamična navigacija s kartom zapadne ili istočne Europe

 

1Android je zaštićeni znak tvrtke Google Inc. Android Auto nije dostupan u svim zemljama i može ovisiti o vašoj inačici operativnog sustava. Posjetite www.android.com

2Apple CarPlay je zaštićeni znak tvrtke Apple Inc.

3Uz nadoplatu.

Bežično punjenje
Jednostavno stavite svoj pametni telefon1 u odjeljak za telefon s integriranim indukcijskim punjačem za bežično punjenje baterije. 
Radio 15 usb
Prijemnik s integriranim zaslonom, koji prikazuje i vrijeme te pruža univerzalne mogućnosti povezivanja putem USB-a i sustava Bluetooth®. Izlaz 2 x 15 W. Digitalni radio DAB+ dostupan je uz nadoplatu. 

Sigurnost

Pregled straga
Prilikom vožnje prema naprijed, opcija kamere s pogledom straga neprekidno pruža odličan pogled na promet iza vašeg vozila - čak i kad vozite furgon bez stražnjih prozora. 
Kamera za pogled straga
Prilikom vožnje prema naprijed, opcija kamere s pogledom straga neprekidno pruža odličan pogled na promet iza vašeg vozila - čak i kad vozite furgon bez stražnjih prozora. 
Upozorenje na bočni mrtvi kut
Upozorenje na bočni mrtvi kut detektira druga vozila pokraj vas te vas upozorava čim vozilo uđe u jedan od vaših mrtvih kuteva. 
Pomoć kod bočnog vjetra
Sustav pomoći kod bočnog vjetra automatski detektira udare bočnog vjetra i suzbija njihov utjecaj povećavajući stabilnost. 
Sigurnost u voznom traku

Sustav upozorenja pri izlasku iz voznog traka1 detektira promjenu traka i u slučaju promjene bez najave upozorava vas vizualnim i zvučnim signalima.1Dostupno samo s Paketom napredne pomoći za sigurnost.

 
Pomoć pri parkiranju
Pomoć pri parkiranju zvučnim i vizualnim upozorenjima pomaže spriječiti slučajna oštećenja prilikom parkiranja prema naprijed, natrag ili bočno. 
Sigurnost
Sustav za zaštitu vozila s protuprovalnim alarmom koristi volumetrijske senzore pokreta i štiti čitavo vozilo od provale. Blokade su dostupne uz nadoplatu. 

Zaštita tereta

Teretni prostor
Učvrstite svoj teret brzo i sigurno rješenjima za učvršćivanje tereta koja možete naručiti direktno iz tvornice. 
Trodimenzionalna, iznimno prilagodljiva i podesiva mreža za učvršćivanje tereta idealna je za teret različitih dimenzija i sastava. Sigurno učvršćivanje teškog tereta omogućuju teleskopske prečke koje se postavljaju vodoravno ili okomito na vodilice za učvršćivanje.
Zaštita tereta
Prevezite svoj teret bez oštećenja unutrašnjosti zahvaljujući zaštitnim drvenim oblogama i zaštiti teretnog prostora. 
Smolom premazani drveni pod štiti pod teretnog prostora, dok drvene obloge, pune visine ili do pola visine, osiguravaju zaštitu bočnih stranica. Obloge su posebno konstruirane tako da ne prekrivaju ušice za privezivanje tereta.
Zaštita prozora
Čvrsta čelična mreža u skladu s ISO standardima štiti prozor bez ometanja preglednosti. 
LED svjetlo za teret
Jasnu preglednost tereta prilikom ulaska u teretni prostor u svakom trenutku jamče vam svijetla LED svjetla. 

Udobnost

Udobna sjedala za vozača
U dodatnoj opremi dostupno je duboko profilirano sjedalo za vozača s podesivom lumbalnom potporom i naslonom za ruku, podesivo po visini. Dostupno i kao sjedalo za suvozača. 
Sjedalo s ovjesom za vozača
Uz nadoplatu dostupno sjedalo s ovjesom za vozača ima mogućnost podešavanja ovjesa te je idealno za vožnju neravnim terenom ili za dulja putovanja. 
Elektronička kontrola klime
Zadržite svježinu zahvaljujući elektroničkoj kontroli klime koja automatski podešava pravu temperaturu i održava odabranu klimu u unutrašnjosti. 
Putno računalo
TFT zaslon od 3,5” unutar sklopa s instrumentima odlično prikazuje jasno čitljive informacije, npr. kilometražu ili trajanje vožnje kao i upozorenja naprednih sustava pomoći vozaču. 
Grijanje parkiranog vozila
Uživajte u trenutačno ugodnoj klimi i čistim staklima od samog pokretanja. Dostupno s tajmerom s mogućnošću programiranja, koji također nadzire temperaturu u kabini i ciklus grijanja. 

Opel+ dodaci

Zadovoljava vaše individualne potrebe

Istaknite svoju osobnost pomoću originalne Opel+ dodatne opreme i iskoristite svoj Movano na najbolji način. Dizajnirana i testirana za vaš Opel.

Slike se mogu razlikovati od proizvoda u prodaji.

Premium presvlake sjedala
Pokaži detalje
Podne prostirke za sve vremenske uvjete
Pokaži detalje
Zaštitna rešetka bočnih prozora
Pokaži detalje
Umetak za držače čaša
Pokaži detalje
Odvojiva kuka za vuču
Pokaži detalje
Krovni nosač za ljestve
Pokaži detalje

Sljedeći koraci