Skip To Content
Ključne značajke

Ivrijeme je da otkrijete ključne značajke

Teret

Dimenzije
S impresivnom  najvećom duljinom tereta od 3090 mm 2 ,  Cargo je kompaktan izvana, no iznimno prostran iznutra.  

1Dimenzije se mogu razlikovati ovisno o konfiguraciji.

2Najveća duljina tereta od 3090 mm za standardni Combo, 3440 mm za Combo XL s dugim međuosovinskim razmakom s otvorenim vratašcima u pregradi i preklopljenim putničkim sjedalom (sjedalima).

Prtljažni prostor
S najvećim teretnim prostorom od najviše 3,8 m 3(1)  , Combo ima dovoljno mjesta za sav vaš teret, a omogućuje lak smještaj čak i predmeta velikih dimenzija.  
Teretni prostor od najviše 3,8 mza standardni Combo, a 4,4 m3 za Combo XL s dugim međuosovinskim razmakom s putničkom klupom i vratašcima u pregradi teretnog prostora.
Nosivost

Visoka nosivost od 1000 kg1,2 znači da nijedan teret nije pretežak za Combo, što ga čini savršenim poslovnim partnerom. Indikator preopterećenja mjeri težinu tereta straga i aktivno upozorava vozača u slučaju prekoračenja nosivosti.

 

1Uz nadoplatu

2Najveća nosivost od 1000 kg za Combo i 950 kg za Combo XL.

 

 
Poklopac otvora za dugi teret

Uklonjiva vratašca¹ u pregradi teretnog prostora iza prednjeg putničkog sjedala omogućuju lak smještaj dugih predmeta.

 

¹Uz nadoplatu

 
Stražnji poklopac na krovu

Treba pomaknuti posebno dugi teret kao što su ljestve? Praktični stražnji poklopac otvora na krovu1 s kutom otvaranja od 40° omogućuje siguran smještaj duljih predmeta.

 

1Uz nadoplatu

Automatski mjenjač s osam stupnjeva u kombinaciji s benzinskim motorom bit će u ponudi u drugom tromjesečju 2019.

 
Unutrašnji pretinci
S pregršt pametnih pretinaca , teretni Combo ima mjesta za svu vašu opremu.  

Svestranost

Putnička klupa sa sjedalima

Smjestite tri osobe naprijed zahvaljujući putničkoj klupi¹. Preklopite je do kraja dolje za dodatni teretni prostor, ili je preklopite u stol i pretvorite svoj teretni Combo u mobilni ured.

 

¹Uz nadoplatu

 
Sklopivo putničko sjedalo
U situacijama kad se vozite sami i kad vam je jedino društvo vaš teret, prednje putničko sjedalo  lako se preklapa  u ravninu s podom za još svestraniji teretni prostor.  
Pregrada u kabini

Pregrade za teret1 drže vas, vaše putnike i teret sigurnima, sprečavajući stršanje predmeta u prednju kabinu – naručite kao punu pregradu ili sa staklom i rešetkom.

 

1Uz nadoplatu

 

 
Vrata

Jednostruka ili dvostruka klizna vrata1 omogućuju lak pristup stražnjem dijelu Comba i sprečavaju ogrebotine prilikom parkiranja na skučenim mjestima.

 

1Dvostruka klizna vrata uz nadoplatu.

 
Stražnja vrata

Konfigurirajte stražnji kraj Comba s podiznim1 ili asimetričnim krilnim vratima s prozorom za bolju vidljivost – obje izvedbe dizajnirane su kako bi savršeno odgovarale vašim potrebama.

 

1Uz nadoplatu

 

 
Varijante
Teretni Combo dostupan je u  dvije duljine – 4,4 m  za standardnu izvedbu, ili  4,75 m  za teretni Combo XL s posebno dugim teretnim prostorom. Odaberite model s dva reda sjedala za prijevoz pet osoba uključujući vozača.  

Dizajn

Vanjština
Pravi Opel po dizajnu, teretni Combo savršeno predstavlja vašu tvrtku.  
Unutrašnjost

Povišen položaj sjedala,  bezbroj mogućnosti odlaganja ,

intuitivne kontrole i  iznimna svestranost   odražavaju višestruku funkcionalnost pametne kabine Comba. 

 
LED dnevna svjetla

LED dnevna svjetla1 pridonose učinkovitosti i vašoj sigurnosti – kao i onoj drugih vozača – tijekom vožnje po danjem svjetlu.

 

1Uz nadoplatu

 

 

Učinkovitost

Motori
Konfigurirajte svoj teretni Combo uz niz snažnih i štedljivih benzinskih i dizelskih motora za izvrsnu voznu dinamiku. 
Prijenosi

Teretni Combo možete spariti s glatkim ručnim mjenjačem s pet ili šest stupnjeva prijenosa, ili sofisticiranim automatskim s osam stupnjeva1 – izbor je vaš.

 

1 Automatski mjenjač s osam stupnjeva u kombinaciji s benzinskim motorom bit će u ponudi u drugom tromjesečju 2019.

 

Inovacije

Kamera za pregled straga

Širokokutna panoramska kamera s pregledom straga¹ i prikazom od 180° projicira područje oko automobila na 8" dodirni zaslon. Virtualne upute na zaslonu omogućuju jednostavnu vožnju unatrag.

 

¹Uz nadoplatu.

 
Značajke grijanja

S grijanim sjedalima1 i grijanim kožnim upravljačem1 za toplinu kad vani zahladi, Combo vam pruža ugodnu unutrašnjost bez obzira na godišnje doba.

 

1Uz nadoplatu

 
Head-Up Display

Uz Head-Up Display1, ključne informacije kao što su brzina, navigacija i upozorenje na umor vozača prikazuju se na staklu iza upravljača, kako biste pogled držali na cesti.

 

1Uz nadoplatu

 

 
IntelliGrip

Pametni sustav IntelliGrip1 prilagođava se lošim uvjetima podloge kao što je vožnja po blatu, pijesku ili snijegu, a dostupan je s pet zasebnih načina vožnje.

 

1Uz nadoplatu

 

Sigurnost

Automatsko kočenje u slučaju nužde
Automatsko kočenje u slučaju nužde1 s detekcijom pješaka upozorava vozača na mogući sudar s pješakom ili drugim vozilom2. Ako vozač ne reagira, automobil automatski koči. 

1Osnovna oprema za Dynamic, dodatna za Selection i Enjoy.

2Automatski rad pri brzinama iznad 5 km/h i ispod 85 km/h. Pri brzinama od 0 do 30 km/h metrika usporavanja za smanjenje brzine udara iznosi 0,9 g. Pri brzinama od 30 do 85 km/h sustav smanjuje brzinu za najviše 22 km/h. Nakon tog praga, vozač mora sam kočiti kako bi dodatno smanjio brzinu. Raspon radne brzine sustava AEBPD ovisi o detektiranoj prepreci (mobilna prepreka: od 5 do 85 km/h; fiksna prepreka: od 5 do 80 km/h; pješak: od 5 do 60 km/h). Opelovi sustavi pomoći vozaču namijenjeni su za pružanje pomoći vozaču u okviru ograničenja sustava. Odgovornost za vožnju ostaje na vozaču.

Pomoć za ostanak u traku

Pomoć za ostanak u traku1 upozorava vozača pomoću upozorenja na izlazak iz traka i lagano ispravlja upravljač ako vaš Combo počne neočekivano skretati.

 

Osnovna oprema za Dynamic, dodatna za Selection i Enjoy.

 
Prepoznavanje znakova ograničenja brzine
Sustav za prepoznavanje znakova ograničenja brzine očitava prometne znakove i prepoznaje promjene u ograničenju brzine te upozorava vozača.  
Automatski tempomat

Automatski tempomat¹ održava željenu brzinu od 30 do 160 km/h i koči ili ubrzava kako bi održao fiksni razmak od vozila ispred vas te omogućio sigurnu i opuštenu vožnju.

 

¹Uz nadoplatu

 
Sigurnost i zračni jastuci
Četiri zračna jastuka uključujući bočne i zračne jastuke za vozača i suvozača vama i vašim putnicima pružaju visoku razinu sigurnosti u prometu. 
Upozorenje na umor vozača
Upozorenje na umor vozača1   analizira uobičajeni način vožnje i prepoznaje znakove umora vozača. Sustav nizom upozorenja savjetuje vozaču da reagira.  
1  Nakon dva sata vožnje pri brzinama iznad 65 km/h, zvučni signal upozorava vozača. Istovremeno, sustav izračunava razinu nepažnje na osnovu uobičajenog načina vožnje, kao što je sposobnost vozača da ostane u svojem traku. Ako detektira opasnu vožnju, sustav emitira niz sve glasnijih zvučnih upozorenja kako bi upozorio vozača da reagira. Razina nepažnje se smanjuje nakon deset minuta sigurne vožnje. Izračunavanje prestaje kad brzina vozila padne ispod 65 km/h. 
Bočna zaštita “Flank Guard“

Sustav bočne zaštite "Flank Guard"1 koristi 12 senzora za prepreke koje vozač možda ne vidi prilikom skretanja pri malim brzinama te ga upozorava vizualnim i zvučnim signalima na zaslonu multimedije.

 

1Uz nadoplatu

 

Povezivanje

Sustav za informiranje i zabavu
Napredni sustav  Multimedia Navi Pro 1  potpuno je kompatibilan s platformama  Apple CarPlay TM2  i  Android AutoTM 2  i omogućuje istovremeno povezivanje dvaju pametnih telefona s  8" dodirnim zaslonom 3 . 

Apple CarPlayTM i Android AutoTM omogućuju praktičan pristup korisnim aplikacijama i funkcijama pametnog telefona tijekom vožnje:

  • Maps za korištenje telefona kao satelitske navigacije
  • Spotify za preusmjeravanje omiljenih popisa pjesama
  • WhatsApp i Skype za slanje i primanje poruka

 

Lak pristup navedenim značajkama moguć je putem glasovnog upravljanja, s rukama na upravljaču i pogledom na cesti.

 

1Uz nadoplatu

2Kompatibilnost i određene funkcije mogu se razlikovati od navedenog ovisno o vrsti uređaja i inačici operativnog sustava. Apple CarPlayTM je zaštićeni znak tvrtke Apple Inc., registriran u SAD-u i drugim zemljama. Android je zaštićeni znak tvrtke Google Inc.

3Osnovna oprema za Dynamic, dodatna za Selection i Enjoy.

Navigacija

Multimedia Navi Pro1 s naprednim glasovnim upravljanjem i potpunom navigacijom vodi vas do cilja bez imalo stresa. Samo odaberite odredište i satelitska navigacija će vam pokazati put.

 

1 Uz nadoplatu

 
Bežično punjenje

Teretni Combo ima sustav bežičnog punjenja1 koji vam omogućuje punjenje telefona u pokretu bilo kada i – bez kabela.

 

1Uz nadoplatu 

 
OpelConnect

Ostanite sigurni i povezani na putu zahvaljujući pametnoj ponudi usluga:

 

  • Osjećaj sigurnosti: Osjećajte se sigurni zahvaljujući usluzi hitnog poziva, poziva u slučaju kvara i redovitim informacijama o statusu vozila.
 
  • Osjećaj sigurnosti: Hitni poziv, poziv u slučaju kvara i informacije o statusu vozila.
  • Praktičnost: Daljinske funkcije za brave na vratima, trubu i svjetla.
  • Pametna vožnja: Uživajte u opuštenoj vožnji zahvaljujući navigaciji uživo i upravljanju putovanjem.

 

¹Dostupnost usluga OpelConnect razlikuje se ovisno o zemlji i vozilu. Usluge zahtijevaju pretplatu/naknadu i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne mreže

 

Zanimljive činjenice

Dodatna oprema Opel+

Dodaci po vašoj mjeri

Istaknite se pomoću originalnih Opel dodataka i iskoristite svoje vozilo na najbolji način. Dizajnirani i testirani za vaš Opel.

 

Slike se mogu razlikovati od proizvoda u prodaji.

Gumene podne prostirke
Pokaži detalje
Krovni nosač
Pokaži detalje
Zaštitne rešetke za prozore
Pokaži detalje
Zaštita teretnog prostora
Pokaži detalje

Sljedeći koraci ?