Skip To Content
Manta GSe ElektroMOD

Opel Manta GSe ElektroMOD

Manta uzvraća udarac

Opel Manta bila je prava zvijezda automobilskog dizajna iz 1970-ih. Sada se vraća na nov i elektrificiran način kao tzv. RestoMod. Upoznajte novu, električnu Mantu GSe. Poput stare Mante, ali potpuno drugačija.

Dizajn GSe Elektromoda

Jedinstveno odvažna

Opel Manta GSe ElektroMOD jedinstvena je proslava svega što je original učinilo sjajnim, ali ažurirana Opelovim smjelim i čistim novim dizajnerskim duhom i modernom tehnologijom.

Revolucionarna čistoća

Sve uistinu revolucionarno uvijek se vraća. Originalna Manta nadahnula je Vizir, obilježje svakog novog Opelova dizajna, a sada se vraća i na GSe ElektroMOD.

Vizija budućnosti

MOD između ostalog označava suvremenost i jasnoću jer ovaj jedinstveni ElektroMOD koncept uključuje potpuno digitalni kokpit dizajniran za vozača, a kombinira čistoću i odvažnost. Moderna sportska sjedala sa središnjom žutom dekorativnom linijom zaokružuju potpuno iskustvo detoksikacije.

Snaga GSe elektromoda

Budite u vodstvu

Zeitgeist dizajn, prilagođen budućim promjenama. Mantin električni pogonski sklop bez emisija isporučuje 108 kW / 147 KS na stražnje kotače kroz s ljubavlju osmišljen četverostupanjski mjenjač – a može se odabrati i automatski način rada.

Snažni okretni moment

Legendarna Manta GT/E imala je sportski dizajn 1974. godine s četverocilindričnim motorom i 105 KS (77 kW), ali ne može se mjeriti s Opelovim naprednim električnim pogonom s trenutnim ubrzanjem i okretnim momentom od 255 Nm iz položaja mirovanja. Manta GSe može čak povratiti energiju kočenja. Na ovaj se način održivo mijenja svijet.

Emocije, ne emisije plinovaa

GSe ElektroMOD s baterijom od 31 kWh i dometom od 200 km još je jedan uzbudljiv dokaz da je Opel pionir elektrifikacije. Do kraja 2021. kupci mogu birati između devet električnih automobila u Opelovoj paleti – do 2024. godine imat ćemo elektrificiranu verziju svakog modela.

GSe ElektroMOD digital

Kodni naziv: Manta

Legendarni Manta logotip oživljava, a GSe ElektroMOD digitalizaciju podiže na višu razinu. Nazivi, oznake motora i simboli unaprijedit će se iQR kodovima.

Savršeni pikseli

GSe ElektroMOD uključuje posebnu verziju novog zaštitnog znaka – Pixel Vizir.  Protežući se punom širinom vozila, ovaj LED zaslon omogućuje Manti komunikaciju sa svijetom.

Manta govori

Pixel Vizir modela GSe ElektroMOD upućuje na razvoj ove tehnologije: „Moje njemačko srce je ELEKTRificirano” i „Moja misija je nula emisija. Ja sam ElektroMOD“.

Pobuđuje osjećaje

Ashley niall
„Može biti i treba biti budućnost električnih vozila.” 
Pogledajte videozapis 
Časopis auto design
„Električna renesansa” 
Otkrijte više
Slashgear
„Odiše retro stilom” – „Samo naprijed!” 
Otkrijte više