Skip To Content
Glazbeni događaj uživo

Dobrodošli u jedno manje normalno iskustvo

Manje ureda kod kuće, više plesa i užitka. Defected records i Opel Mokka okupili su najbolje dj-eve u europi kako bi unijeli ritam u naš kućni život

Uzbudljivo predstavljanje nove Opel Mokke proslavili smo 9. 4. s našim manje normalnim iskustvom. Opel se udružio s Defected Records, najutjecajnijom engleskom izdavačkom kućom house glazbe koja donosi najbolje pjesme, umjetnike i festivale toga žanra. Zajedno smo organizirali virtualnu plesnu zabavu sa šest najpoznatijih europskih DJ-eva koji su šest sati puštali najvatrenije ritmove iz Londona, Marseillesa, Chicaga, Berlina i našeg grada Rüsselsheima. Ako ste propustili, kliknite na vezu u nastavku i premotajte na manje normalno iskustvo.

Sve je to jedno manje normalno iskustvo

Ljudi iz svih sfera života, ujedinjeni u plesu.
Pripremite se za inkluzivnu virtualnu plesnu zabavu na kojoj manje normalan duh Opel Mokke pronalazi svoj savršeni par u mantri izdavačke kuće Defected Records: kod nas su svi jednaki. Ovo manje normalno iskustvo bit će dostupno putem prijenosa uživo sa šest slavnih lokacija u Europi, uz šest sati međunarodnih klupskih hitova koje je za vas pomno odabralo šest najboljih DJ-eva kuće Defected Records. Vežite se i prepustite ritmovima glazbe.

Manje normalno partnerstvo

Što je zajedničko izdavačkoj kući Defected Records i Opel Mokki?

Svijetu je već sasvim dosta i normalnog i novog i svega drugog. Kada smo napravili odvažnu i besprijekornu novu Mokku, postalo nam je jasno da ona nije nimalo uobičajena. Ujedinili smo se s ekipom koja dijeli isti stav, da normalu treba ostaviti za sobom, i tu u priču ulaze talenti iz kuće Defected Records.

 

Esencija je Mokke u tehnologiji, odvažnom i besprijekornom dizajnu i u manje normalnome. Iste vrijednosti sa svijetom žele podijeliti i majstori najodvažnijih ritmova i izvanredne energije plesnog podija u engleskoj instituciji house glazbe, Defected Records.

Kako je krenulo i gdje smo završili

Novo vrijeme, novi dan.
Prva naznaka ovoga „manje normalnog iskustva”, A Less Normal Experience, mogla se osjetiti u energičnoj kolaboraciji Opela i kuće Defected Records na novom televizijskom spotu za Opel Mokku. Snažna i eksplozivno prpošna interpretacija klasika Nine Simone Feeling Good spaja najbolje iz tradicionalnog i suvremenog svijeta i kao takva čini savršenu glazbenu podlogu za Mokku: zabavna, mladenačka, električna i inovativna u svim pogledima. Još je uvijek izrazito popularna na Spotifyju, što pomaže uspostaviti ton čitave Mokka kampanje i vašeg vlastitog manje normalnog iskustva.

Raspored izvedbi

London. Marseille. Berlin. Chicago. Rüsselsheim

Šestero najpopularnijih stručnjaka za house glazbu pružili su izvrsnu zabavu globalnoj publici partijanera i glazbenih entuzijasta. Saznajmo malo više o ovim majstorima ritma i najboljim trenucima s manje normalnog iskustva.

Melvo Baptiste (London)

Sjaj dobrih vremena.
Kao netko tko je odrastao u dinastiji dance glazbe, isključivo uz zvuke soula, funka i disca, Melvo zna kako otvoriti party. Melvo je pokretačka snaga i dežurni domaćin Glitterboxa, programa koji se pušta na više od 40 radijskih postaja. Redovito oduševljava svojim glazbenim odabirima na festivalima diljem svijeta, a nama se pridružio iz londonskog sjedišta Defecteda kao voditelj i prvi DJ ovog manje normalnog iskustva.

„Bilo je izvrsno biti dio ovog eventa, zaista sam uživao radeći s Opelom i nadam se da je svima koji su pratili event bilo podjednako zabavno kao i nama koji smo ga stvorili.” – Melvo Baptiste

Folamour (Marseille)

Energični zalazak sunca.
Folamour je sa svojim prvim mixtapeom 2015. postao pravi hit na sceni, nakon čega je osnovao vlastitu izdavačku kuću i 2017. izdao svoj debitantski album Umami. Francuski DJ poznat je po svojim originalnim koktelima disca i čistog house ritma, miješajući opušteni soul s besprijekornom klupskom energijom. Folamour nas je sve podignuo iz lockdowna na noge svojim setom za zalazak sunca na Francuskoj rivijeri, u klubu Le Baou de Marseille. Reproducirajte videozapis s njegovim najboljim trenucima kako biste dobili dojam njegove blockbusterske izvedbe.

Sam Divine (London)

Defected do maksimuma.
Od puštanja setova iz mamine garaže do nastupanja u najvećim klubovima i na najboljim festivalima svijeta, Sam Divine prava je doajenka engleske house scene. Sam Divine razvila se uz Defected Records da bi danas imala rezidencije u Pachi, Mambu, Amnesiji, Edenu i Ushuaïi. Vodstvo je preuzela na drugom setu ovog manje normalnog iskustva, izravno iz sjedišta Defecteda.

„Baš mi je super drago što sam mogla biti dio suradnje Defecteda i Opela! Glazba stvarno ima važno mjesto u trenutačnoj situaciji koja nas je sve zatekla, na koju smo se prilagodili i koju smo nadišli! Opel ide dalje i dalje, uvijek u pokretu.” – Sam Divine

Purple Disco Machine (Berlin)

Povratak berlinskih ritmova.
Purple Disco Machine ime je koje potpisuje mnogobrojne hit remiksove za najpoznatije obožavatelje, poput Lady Gage, Due Lipe, Gorillaz i Jamiroquai. Ne prestaje podizati energiju svake playliste na kojoj završi i jako smo uzbuđeni što nam se pridružio kao zvijezda ovog manje normalnog iskustva. Pogledajte videozapis s najboljim trenucima s njegovog ekskluzivnog seta odvažnih i besprijekornih pjesama koje je puštao u berlinsku noć.

Gorgon City (London x Chicago)

Svi gradovi kao gorgon.
Glazbeni dvojac Gorgon City postali su superzvijezde industrije zahvaljujući svojem jedinstvenom house momentu s mnogo basa. Kye i Matt ostaju vjerni svojim počecima u engleskom garage žanru, prepoznatljivi po svojem kombiniranju visokih vokala i mračnih, tropskih ritmova. Njihovi pulsirajući četverotaktni beatovi doveli su situaciju do usijanja na našem manje normalnom iskustvu putem transatlantske poveznice koja donosi najbolje iz obaju svjetova.

„Pravi je užitak biti dio ovako uzbudljive suradnje i događaja. Obožavamo nastupati za Defected i jako smo zadovoljni kako je naš set na kraju ispao. Line-up je odličan, čast nam je biti dio ovoga!” – Gorgon City

Ferreck Dawn (Rüsselsheim)

Instantni klasik.
Završnica sa stilom. Ferreck Dawn zapalio je plesni podij u epskoj završnici našeg manje normalnog iskustva i to iz garaže s klasicima Opel vozila u Rüsselsheimu u Njemačkoj. Vrlo je poznat po svojem žaru prema house glazbi, a ovdje je da nas sve digne na noge.


Od sjedišta izdavačke kuće Defected Records u Engleskoj do Opelovog sjedišta u srcu Njemačke, nadamo se da ste uživali u ovom manje normalnom slavlju posve nove Opel Mokke i da ste spremni za jednu testnu vožnju. Jeste li je već zatražili?

 

Od sjedišta izdavačke kuće defected records u engleskoj do opelovog sjedišta u srcu njemačke, nadamo se da ste uživali u ovom manje normalnom slavlju posve nove Opel Mokke i da ste spremni za jednu testnu vožnju. Jeste li je već zatražili?