Glazbeni događaj uživo

DOBRODOŠLI U JEDNO MANJE NORMALNO ISKUSTVO

Manje ureda kod kuće, više plesa i užitka. Uz Defected Records i Opel Mokku, moć zabave dolazi izravno na vaš kućni plesni podij.

Dobrodošli u jedan posve manje normalan događaj u čast predstavljanja nove Opel Mokke. Opel se udružuje s Defected Records, najutjecajnijom engleskom izdavačkom kućom house glazbe koja donosi najbolje pjesme, umjetnike i festivale toga žanra. Zajedno organiziramo virtualnu plesnu zabavu na kojoj će šest europskih najpoznatijih DJ-eva sa šest posebnih lokacija šest sati puštati najvatrenije ritmove. Zapratite „A Less Normal Experience” s prijenosom dana 9. 4. 2021. u 19 sati i pridružite se preko tri milijuna partijanera putem YouTubea, Facebooka i Twitcha.

  

Dođite, uključite se i ostavite sve svoje „normalno” za sobom.

SVE JE TO JEDNO MANJE NORMALNO ISKUSTVO.

Ljudi iz svih sfera života, ujedinjeni u plesu.
Pripremite se za inkluzivnu virtualnu plesnu zabavu na kojoj manje normalan duh Opel Mokke pronalazi svoj savršeni par u mantri izdavačke kuće Defected Records: kod nas su svi jednaki. Ovo manje normalno iskustvo bit će dostupno putem prijenosa uživo sa šest slavnih lokacija u Europi, uz šest sati međunarodnih klupskih hitova koje je za vas pomno odabralo šest najboljih DJ-eva kuće Defected Records. Vežite se i prepustite ritmovima glazbe.

MANJE NORMALNO PARTNERSTVO.

Što je zajedničko izdavačkoj kući Defected Records i Opel Mokki?

Svijetu je već sasvim dosta i normalnog i novog i svega drugog. Kada smo napravili odvažnu i besprijekornu novu Mokku, postalo nam je jasno da ona nije nimalo uobičajena. Ujedinili smo se s ekipom koja dijeli isti stav, da normalu treba ostaviti za sobom, i tu u priču ulaze talenti iz kuće Defected Records.

 

Esencija je Mokke u tehnologiji, odvažnom i besprijekornom dizajnu i u manje normalnome. Iste vrijednosti sa svijetom žele podijeliti i majstori najodvažnijih ritmova i izvanredne energije plesnog podija u engleskoj instituciji house glazbe, Defected Records.

KAKO JE POČELO i KAMO IDE.

Novo vrijeme, novi dan.
Prva naznaka ovoga „manje normalnog iskustva”, A Less Normal Experience, mogla se osjetiti u energičnoj kolaboraciji Opela i kuće Defected Records na novom televizijskom spotu za Opel Mokku. Snažna i eksplozivno prpošna interpretacija klasika Nine Simone Feeling Good spaja najbolje iz tradicionalnog i suvremenog svijeta i kao takva čini savršenu glazbenu podlogu za Mokku: zabavna, mladenačka, električna i inovativna u svim pogledima. Još je uvijek izrazito popularna na Spotifyju, što pomaže uspostaviti ton čitave Mokka kampanje i vašeg vlastitog manje normalnog iskustva.

POREDAK IZVEDBI.

London. Marseille. Berlin. Chicago. Rüsselsheim.
Diljem Europe, preko Atlantika, pa sve do naše izložbene sobe, pripremamo zvukove i vizuale za ultimativni ugođaj zabave. Budite s nama i uživajte u našim supersoničnim selektorima u sklopu ovog MANJE NORMALNOG ISKUSTVA.