Glazbeni događaj uživo

DOBRODOŠLI U JEDNO MANJE NORMALNO ISKUSTVO

Manje ureda kod kuće, više plesa i užitka. Defected Records i Opel Mokka okupili su najbolje DJ-eve u Europi kako bi unijeli ritam u naš kućni život.

Uzbudljivo predstavljanje nove Opel Mokke proslavili smo 9. 4. s našim manje normalnim iskustvom. Opel se udružio s Defected Records, najutjecajnijom engleskom izdavačkom kućom house glazbe koja donosi najbolje pjesme, umjetnike i festivale toga žanra. Zajedno smo organizirali virtualnu plesnu zabavu sa šest najpoznatijih europskih DJ-eva koji su šest sati puštali najvatrenije ritmove iz Londona, Marseillesa, Chicaga, Berlina i našeg grada Rüsselsheima. Ako ste propustili, kliknite na vezu u nastavku i premotajte na manje normalno iskustvo.

SVE JE TO JEDNO MANJE NORMALNO ISKUSTVO.

Ljudi iz svih sfera života, ujedinjeni u plesu.
Pripremite se za inkluzivnu virtualnu plesnu zabavu na kojoj manje normalan duh Opel Mokke pronalazi svoj savršeni par u mantri izdavačke kuće Defected Records: kod nas su svi jednaki. Ovo manje normalno iskustvo bit će dostupno putem prijenosa uživo sa šest slavnih lokacija u Europi, uz šest sati međunarodnih klupskih hitova koje je za vas pomno odabralo šest najboljih DJ-eva kuće Defected Records. Vežite se i prepustite ritmovima glazbe.

MANJE NORMALNO PARTNERSTVO.

Što je zajedničko izdavačkoj kući Defected Records i Opel Mokki?

Svijetu je već sasvim dosta i normalnog i novog i svega drugog. Kada smo napravili odvažnu i besprijekornu novu Mokku, postalo nam je jasno da ona nije nimalo uobičajena. Ujedinili smo se s ekipom koja dijeli isti stav, da normalu treba ostaviti za sobom, i tu u priču ulaze talenti iz kuće Defected Records.

 

Esencija je Mokke u tehnologiji, odvažnom i besprijekornom dizajnu i u manje normalnome. Iste vrijednosti sa svijetom žele podijeliti i majstori najodvažnijih ritmova i izvanredne energije plesnog podija u engleskoj instituciji house glazbe, Defected Records.

KAKO JE KRENULO I GDJE SMO ZAVRŠILI.

Novo vrijeme, novi dan.
Prva naznaka ovoga „manje normalnog iskustva”, A Less Normal Experience, mogla se osjetiti u energičnoj kolaboraciji Opela i kuće Defected Records na novom televizijskom spotu za Opel Mokku. Snažna i eksplozivno prpošna interpretacija klasika Nine Simone Feeling Good spaja najbolje iz tradicionalnog i suvremenog svijeta i kao takva čini savršenu glazbenu podlogu za Mokku: zabavna, mladenačka, električna i inovativna u svim pogledima. Još je uvijek izrazito popularna na Spotifyju, što pomaže uspostaviti ton čitave Mokka kampanje i vašeg vlastitog manje normalnog iskustva.

RASPORED IZVEDBI.

London. Marseille. Berlin. Chicago. Rüsselsheim.

Šestero najpopularnijih stručnjaka za house glazbu pružili su izvrsnu zabavu globalnoj publici partijanera i glazbenih entuzijasta. Saznajmo malo više o ovim majstorima ritma i najboljim trenucima s manje normalnog iskustva.

Od sjedišta izdavačke kuće Defected Records u Engleskoj do Opelovog sjedišta u srcu Njemačke, nadamo se da ste uživali u ovom manje normalnom slavlju posve nove Opel Mokke i da ste spremni za jednu testnu vožnju. Jeste li je već zatražili?

REZERVIRAJTE TESTNU VOŽNJU