Skip To Content
Značajke

Uzbudljivija no ikad prije

Poboljšani standardi

Dizajn

Vanjština

Elegantna, dinamična i inovativna, sada uzbudljivija no ikad prije. Nova Astra Sports Tourer impresionira njemačkim inženjeringom, vodećim inovacijama u klasi, kao što su svjetla IntelliLux LED® Matrix¹, iznimno prostranim prtljažnikom te sportskim izgledom – koji naglašavaju nova premium 3D rešetka i paket u High Gloss crnoj boji¹.

 

¹ Uz nadoplatu

 
Unutrašnjost
S mnogo prostora za noge straga, premium sjedalima udobne kvalitete i modernog dizajna, po mjeri izrađena unutrašnjost nove Astre osmišljena je za vašu dobrobit
Nove boje
Izdvojite svoju Opel Astru iz mase zahvaljujući velikom izboru modernih boja. 
Naplatci
Vožnja sa stilom. Odaberite naplatke koji će vašoj Astri dati upravo vaš karakter. 
Krovni prozor

Veliki električni stakleni krovni prozor¹ s ugrađenom zaštitom od vjetra čuva vas od propuha, dok vas sjenilo štiti od vrućine.

 

¹ Uz nadoplatu

 
Prepoznatljiva LED svjetla

Jedinstvena Opelova ‘krilasta’ LED stražnja svjetla¹ i dnevna svjetla pridonose atraktivnom stilu i poboljšavaju vidljivost.

 

¹ Uz nadoplatu

 

Inovacije

IntelliLux LED® matrix svjetla

Prednja svjetla IntelliLux LED® Matrix¹ omogućuju vidljivost bez bliještanja i bez zasljepljivanja drugih vozača, dok automatsko podešavanje omogućuje vožnju s dugim svjetlima bez ometanja drugih vozača. Prednja svjetla imaju 16 zasebnih LED elemenata koji reagiraju na druga vozila isključivanjem jednog ili više LED elemenata.

 

¹ Uz nadoplatu.

 
LED prednja svetla

Budući da vodeća tehnologija znači i uštedu energije, naša snažna i štedljiva LED prednja svjetla¹ troše samo 20 vati, što znači i manje CO po automobilu.

 

¹ Uz nadoplatu

 
Sigurnost

Nova Astra s pet vrata ima vodeće sigurnosne sustave i najnovija tehnička poboljšanja zaštite, uključujući:

 

  • Upozorenje na frontalni sudar¹: Ova sigurnosna značajka automatskim vizualnim i zvučnim upozorenjem pomaže spriječiti ili ublažiti frontalni sudar
 
Kamera za pregled straga

Sigurno parkiranje bez muke. Kamera za pregled straga pretvara vožnju unatrag u iskustvo bez stresa. Ugrađeni zaslon pruža vam stvarni pregled situacije iza vas kao i upute za lakše manevriranje i procjenu udaljenosti od prepreka. Nadogradite na digitalnu verziju dostupnu sa sustavom Multimedia Navi Pro¹ za još oštriji i precizniji prikaz.

 

¹ Uz nadoplatu

 
Napredna pomoć pri parkiranju
Parkiranje nikada nije bilo tako lako. Napredna pomoć pri parkiranju s detekcijom parkirnog mjesta i automatskom funkcijom zakretanja upravljača omogućuje opušteno i sigurno i brzo parkiranje. Tijekom parkiranja sustav daje jasne upute za kretanje naprijed ili natrag, odnosno za zaustavljanje vozila. 
Automatski tempomat
Automatski tempomat¹ za cijeli raspon brzine omogućuje vam iskustvo vožnje bez stresa . Automatskim ubrzavanjem ili usporavanjem pri brzinama od 30 km/h do 180 km/h, automatski tempomat ¹ pomaže održati siguran razmak od vozila ispred vas u svakom trenutku. 
Otvaranje i pokretanje bez ključa

Sustav otvaranja i pokretanja bez ključa¹ prepoznaje ključ i automatski otključava vozilo kad mu se približite. Usto, omogućuje pokretanje i zaustavljanje na dodir gumba.

 

¹ Uz nadoplatu

 

Premium udobnost

ergonomska sjedala Active
Uživajte u još većoj udobnosti uz višestruko podesiva ergonomska sjedala Active¹ s certifikatom za zdrava leđa (AGR²). Ova sjedala za vozača i suvozača pružaju brojne mogućnosti podešavanja, uključujući lumbalnu potporu, produžetak jastuka sjedala i funkciju grijanja za prednja¹ i vanjska stražnja¹ sjedala. Sjedalo vozača možete i nadograditi ugrađenom masažom¹, ventilacijom¹ i funkcijom memorije za svoje osobne postavke. 
Pretinci za odlaganje
Što god ste naumili, u svestranoj Astri Sports Tourer sve je moguće. S izdašnim kapacitetom prtljažnika od 540 do 1630 l, Sports Tourer je istinski predvodnik. Sjedala djeljiva u omjeru 40/60 dio su osnovne opreme. Uz nadoplatu: stražnje sjedalo djeljivo u omjeru 40/20/40 s otvorom za teret pruža još više fleksibilnosti. Obje izvedbe imaju gumb za brzo preklapanje jednim dodirom. 
Poklopac prtljažnika s električnim otvaranjem
Bez ključa i bez korištenja ruku: za otvaranja i zatvaranje prtljažnika dovoljan je lagani pokret nogom ispod stražnjeg odbojnika. Visinu otvaranja podesite u skladu s visinom stropa u niskim prostorima. Ili, pritisnite jedan od gumba na poklopcu prtljažnika, vozačevim vratima ili na ključu. 
Dvozonski automatski klima-uređaj

Uz dvozonski automatski klima-uređaj¹, i vozač i suvozač mogu podesiti svaki svoju klimu.

 

¹ Uz nadoplatu

 
Značajke grijanja

Jednostavno odmagljivanje i odleđivanje omogućuje vam ThermaTec grijani vjetrobran¹. Grijana prednja¹ pa čak i vanjska stražnja sjedala¹ plus grijani upravljač¹ brzo će vas ugrijati i u najhladnije jutro.

 

¹ Uz nadoplatu

 
Električna parkirna kočnica
Električna parkirna kočnica automatski se otpušta prilikom kretanja. Kompaktne dimenzije omogućuju više mjesta za ekskluzivniju središnju konzolu i naslon za ruke. 

Povezivanje

Sustavi za informiranje i zabavu
Vozite pametnije s novom Astrom i njenim izvrsnim sustavima za informiranje i zabavu s mogućnostima povezivanja kao što su Apple CarPlay™¹, Android Auto™², plus glasovno upravljanje za povezani pametni telefon te Bluetooth® za hands-free telefoniranje, audiostreaming i pristup telefonskom imeniku. 
Multimedia Navi Pro
Budite informirani i stignite na vrijeme zahvaljujući velikom 8’’ dodirnom zaslonu u boji¹. Povezane usluge² sustava Multimedia Navi Pro¹ uključuju navigaciju s predviđanjem³, informacije o parkiralištima³, cijenama goriva³ i prometu u realnom vremenu³ kako biste lako donosili dobre odluke na putu. 
Audiosustav bose®¹

Ovaj premium audiosustav¹ svako putovanje pretvara u zabavno iskustvo. Uz sedam zvučnika, svi putnici mogu uživati u snažnim basovima i kristalno čistim visokim tonovima.

 

¹Uz nadoplatu.

 
Bežično punjenje

Jednostavno stavite svoj pametni telefon¹ u odjeljak za telefon s integriranim indukcijskim punjačem² za bežično punjenje baterije.

 

¹ Samo za uređaje koji podržavaju PMA ili Qi. Kompatibilnost svojeg uređaja provjerite kod ovlaštenog Opel partnera.

² Uz nadoplatu

 
hitni poziv

U slučaju nesreće, hitni poziv automatski¹ vas povezuje s hitnim službama – ili možete pozvati pomoć pritiskom gumba za hitni poziv ako doživite hitni slučaj.²

 

¹ Hitni poziv automatski vas povezuje u slučaju aktivacije zračnih jastuka ili zatezača pojaseva.

²Dostupnost usluge hitnog poziva ovisi o pokrivenosti i dostupnosti mobilne mreže.

 

Učinkovitost vožnje

Motori
Birajte između benzinskih motora od najviše 107 kW (145 KS) ¹ ili dizelskih od najviše 90 kW (122 KS) ² za maksimalnu uštedu goriva i užitak vožnje. Motori nove Astre omogućuju sportsku i uglađenu vožnju uz vrhunski odziv. S motorima nove generacije koji osiguravaju do 19 % niže emisije CO ³ i minimalnu potrošnju goriva, nova Astra naša je najučinkovitija Astra do sada. 

¹Potrošnja goriva u l/100 km: u gradu 5,4 – 6,3; izvan grada 3,9 – 4,3; prosječna 4,5 – 5,1; emisija CO u g/km: prosječna 102 – 116.

 

²Potrošnja goriva u l/100 km: u gradu 4,1 – 5,5; izvan grada 3,1 – 3,7; prosječna 3,4 – 4,3; emisija CO u g/km: prosječna 90 – 114.

 

³U odnosu na prethodnu Astru.*

 

U skladu s uredbama R (EZ) br. 715/2007 i R (EZ) br. 692/2008 (u važećim verzijama).

 

Prijenosi
Iskoristite prednosti dinamičnih, ali ekonomičnih prijenosa. Odaberite 6-stupanjski ručni mjenjač, bezstupanjski automatski mjenjač ili novi 9-stupanjski automatski
Podvozje
Podvozje nove Astre optimizirano je na više načina radi finog podešavanja performansi za izvrsnu voznu dinamiku, visoku aktivnu sigurnost i aerodinamičnost svjetske klase

Dodatna oprema Opel+

Skrojena po vašoj mjeri

Istaknite se pomoću originalnih Opel dodataka i iskoristite svoje vozilo na najbolji način. Dizajnirani i testirani za vaš Opel.

 

Slike se mogu razlikovati od proizvoda u prodaji.

Što je sljedeće?