Skip To Content
Combo Crew Van posebna ponuda

Opel Combo Crew Van u posebnoj ponudi

Logistika, transport, distribucija? Ponuda Opel gospodarskih vozila uključuje sve: od furgona, preko izvedbi s dvostrukom kabinom, šasija s vozačkom kabinom, tvorničkih prerada pa do specijalnih vozila od pouzdanih dobavljača.

Iskoristi odličnu ponudu i odvezi Opel Combo Crew Van L2H1 1.5 dizel 100 KS uz 4 godina FlexCare garancije i brzu isporuku!
Iskazana je cijena za pravne osobe. Ponuda se odnosi na ograničenu količinu vozila i vrijedi za vozila registrirana do 31.3.2024.

FlexCare 4 godine garancije i 4 godine pomoći na cesti: FlexCare uključuje dvogodišnju tvorničku garanciju (bez ograničenja u kilometraži) i garanciju za dodatne dvije godine ili do 80.000 prijeđenih kilometara (ovisno što prije nastupi). Opelova usluga pomoći na cesti sastoji se od jedne godine tvorničke pomoći na cesti, bez ograničenja u kilometraži i tri dodatne godine pomoći na cesti ili do 80.000 prijeđenih kilometara, ovisno što nastupi prije.

Prikazano vozilo služi samo kao ilustracija. Podaci su informativni. AW OPL Distribution Kft. i ovlašteni Opel partneri ne snose nikakvu odgovornost.