Skip To Content
Pametni popravci i popravci stakla

Pametni popravci

Stručni popravci po povoljnim cijenama dostupni kod vašeg ovlaštenog Opel servisera

Jednostavan način za popravak vašeg automobila

Krhotine od kamenja, tuča, ogrebotine i manja udubljenja – da, neugodni su, ali dobra vijest je da svojem Opelu možete vratiti lijep izgled. Opel pametni popravak je naš brz, povoljan i jednostavan način popravljanja manjih oštećenja.
Brz jer pametni popravak smanjuje vrijeme zastoja zahvaljujući popravcima vjetrobrana, laka ili presvlaka na licu mjesta.
Povoljna rješenja važna su i vama i nama! Zato mi u Opelu uvijek radije nastojimo popraviti manja oštećenja umjesto zamjene dijelova. Tako štedimo i vrijeme i novac.
Jednostavno rješenje nam je uvijek najdraže. Sve što trebate je dogovoriti termin kod jednog od naših partnera za pametni popravak. Ostalo je naša briga!

Popravak stakla

Krhotine kamenja u vjetrobranu vašeg automobila odvlače pažnju, a usto ne izgledaju lijepo. U mnogim slučajevima mogu se popraviti te ne treba mijenjati staklo, što je učinkovit način uštede novca. Opel pametni popravak omogućuje jednostavan popravak takvih oštećenja pa se možete brzo vratiti na cestu i osjećati sigurnim!

Popravak mrlja i ogrebotina

Manja oštećenja karoserije vozila, ogrebotine nastale prilikom parkiranja – događa se ponekad. No, zahvaljujući našoj inovativnoj tehnici prskanja boje, možemo brzo popraviti veće dijelove oštećenog laka. Lokalizirani popravak boje je fleksibilan, štedi vrijeme i jeftin je.