Skip To Content
Značajke

Očekujte više

Ovo je nova Corsa

Dizajn

Razina opreme GS vanjski dizajn
Želite još drskiji i sportskiji izgled? Onda je sportski model GS savršen za vas zahvaljujući atraktivnom dizajnu s posebnim prednjim i stražnjim odbojnicima, kromiranim ispuhom i posebnim naplatcima. 
 
GS unutrašnjost
Smiona optika za snažan dojam: S crvenim akcentima u unutrašnjosti, posebnim sportskim sjedalima, tamnom stropnom oblogom i aluminijskim sportskim papučicama, GS izgleda jednako dobro kao što se i vozi. 
 
Naplatci
Koji je vaš stil? Moderno obojeni krov¹ dodaje crnu ili bijelu boju vašim omiljenim bojama karoserije. Odaberite panoramski krovni prozor¹ za svjetliju unutrašnjost svoje Corse.

¹Uz nadoplatu. 
Opcije krova

Koji je vaš stil? Moderno obojeni krov1 dodaje crnu ili bijelu boju vašim omiljenim bojama karoserije. Odaberite panoramski krovni prozor1 za svjetliju unutrašnjost svoje Corse.

 

1Uz nadoplatu.

 

Inovacije

Intelli-Lux Matrix LED

Vidite i budite viđeni. Prvijenac u klasi, prednja svjetla Intelli-Lux LED® Matrix1 osiguravaju vidljivost dugih svjetala bez ometanja drugih vozača. Uživajte u izvrsnom svjetlu u svim situacijama.

 

1Uz nadoplatu.

 
Automatski tempomat

Automatski tempomat1,2 omogućuje vam iskustvo vožnje bez stresa. Automatski ubrzava ili usporava i pomaže vam održati siguran razmak od vozila ispred vas u svakom trenutku.


1 Uz nadoplatu. 

 

1Uz nadoplatu. Aktivacija moguća pri brzinama od 30 km/h do 180 km/h.

2Opelovi sustavi pomoći vozaču namijenjeni su za pružanje pomoći vozaču u okviru ograničenja sustava. Odgovornost za vožnju ostaje na vozaču.

Pomoć za ostanak u traku i upozorenje na izlazak iz traka
Uživajte u višoj razini sigurnosti i budnosti tijekom vožnje. Pomoć za ostanak u traku (LKA)1,3 aktivno reagira na opasnu vožnju laganim zakretanjem upravljača² i vraćanjem vozila u svoj trak. Upozorenje na izlazak iz traka (LDP)³ upozorava vas na nenamjerni prelazak preko crte. 
 

 Kao rezultat, oba sustava pomažu spriječiti fatalne nesreće uzrokovane umorom ili dekoncentracijom.

 

1Uz nadoplatu

2Tijekom korištenja ruke moraju ostati na upravljaču.

3Opelovi sustavi pomoći vozaču namijenjeni su za pružanje pomoći vozaču u okviru ograničenja sustava. Odgovornost za vožnju ostaje na vozaču.

Digitalni sklop instrumenata

Uživajte u intuitivnom i jednostavnom sustavu za informiranje i zabavu i ostanite fokusirani na cestu pred sobom. Potpuno digitalni sklop instrumenata1 prikazuje informacije o brzini, navigaciji i više, točno tamo gdje treba – ravno pred očima.

 

¹Uz nadoplatu.

 

 
180° panoramska kamera za pregled straga

Vožnja unatrag upravo je postala sigurnija i lakša, osobito u gradu i uskim parkirnim mjestima. Panoramska kamera za pregled straga1 s prikazom od 180° omogućuje pregled područja iza vaše Corse-e i oko nje. Profesionalno parkiranje svladano u tren oka.

 

1Uz nadoplatu.

 
Napredna pomoć pri parkiranju
Lako parkiranje. Napredna pomoć pri parkiranju (APA)1,2 detektira parkirališna mjesta i upravlja upravljačem vozila. Vi trebate samo ubrzavati i kočiti. Može li parkiranje biti jednostavnije? (Smiješno pitanje.)
 

1Uz nadoplatu. 

2Opelovi sustavi pomoći vozaču namijenjeni su za pružanje pomoći vozaču u okviru ograničenja sustava. Odgovornost za vožnju ostaje na vozaču.

Premium udobnosta

Grijana sjedala i upravljač

Grijana sjedala s tri razine¹ razmazit će vas i vašeg suvozača, a grijani upravljač1,2 pobrinut će se za vaše ruke. Kad se jednom smjestite u sjedalo, više jednostavno ne želite ustati.

 

¹Uz nadoplatu.

²Nije dostupno zajedno s automatskim prijenosima.

 
Kožna sjedala s masažom¹

Sit back and enjoy every ride. A driver massage function1 is available on Corsa's leather seats so you arrive relaxed even after long journeys.

 

Optional.

 
Prtljažni prostor

Imate puno prtljage? Nikakav problem za prtljažnik zapremnine 309 litara¹. Trebate prevesti još nešto? Preklopite stražnja sjedala i povećajte prtljažni prostor. Ovo je pravi trenutak za velike planove.

 

¹Vrijedi za benzinske i dizelske motore.

 

Povezivanje

Navigacija

Vaše sljedeće odredište udaljeno je samo jedan dodir gumba. Birajte između sustava Multimedia Navi Pro s 10" zaslonom1 i sustava Multimedia Navi sa 7" zaslonom¹. Samo ciljajte daleko i krenite kamo god poželite.

 

1Uz nadoplatu.

 
Infotainment
Besprijekorni i intuitivni. Dodirni zaslon, Apple CarPlay™1,3 i Android Auto™ 2,3 . Sustavi za informiranje i zabavu⁴ u novoj Corsi pružaju vam potpunu slobodu komuniciranja i zabave, uključujući glasovno upravljanje i Bluetooth® ⁵ audiostreaming.
 

1Apple CarPlay™ i Apple Siri™ zaštićeni su znakovi tvrtke Apple Inc., registrirani u SAD-u i drugim zemljama.

2Android Auto™ je zaštićeni znak tvrtke Google Inc.

3Kompatibilnost i određene funkcije mogu se razlikovati od navedenog ovisno o vrsti uređaja i inačici operativnog sustava. Kompatibilnost svojeg uređaja provjerite na www.apple.com ili www.android.com ili kod ovlaštenog Opel partnera.

4Uz nadoplatu.

5Bluetooth® je registrirani zaštićeni znak tvrtke Bluetooth SIG inc. 

Bežično punjenje

Napunite svoj pametni telefon bez kabla¹. Stavite svoj pametni telefon kao i obično u pretinac i ostanite povezani sa svojim prijateljima.

 

¹Uz nadoplatu. Može zahtijevati dodatak za pametni telefon. Indukcijsko punjenje samo na pametnim telefonima kompatibilnima sa sustavom PMA ili Qi. Kompatibilnost provjerite kod ovlaštenog Opel partnera.

 

 
Usluge OpelConnect1
Pametna ponuda usluga s novom razinom sigurnosti i podrške omogućuje vam da ostanete povezani na putu. 
  • Osjećaj sigurnosti: Hitni poziv, poziv u slučaju kvara i informacije o statusu vozila.
  • Praktičnost: Daljinske funkcije za brave na vratima, trubu i svjetla.
  • Pametna vožnja: Uživajte u opuštenoj vožnji zahvaljujući navigaciji uživo i upravljanju putovanjem.

 

¹Dostupnost usluga OpelConnect razlikuje se ovisno o zemlji i vozilu. Usluge zahtijevaju pretplatu/naknadu i ovise o pokrivenosti i dostupnosti mobilne mreže.

Učinkovitost vožnje

Motor
Kada se radi o voznim performansama i učinkovitosti, motori u Corsi nemaju premca. Bilo da se radi o benzinskom, dizelskom ili potpuno električnom pogonu: nova Corsa uvijek pruža dinamičnu i uglađenu vožnju s niskim ili čak nultim emisijama. 
Prijenos

Spoj sportskog karaktera i udobnosti: automatski 8-stupanjski prijenos s polugama mjenjača¹ poboljšava učinkovitost i dodatno povećava užitak vožnje.

 

¹Dostupno samo s odabranim motorima.

 
Način sport¹

Više sporta u životu: Dodir prsta dovoljan je da unesete više sportskog duha u upravljač. Pruža i specifičan sportski odziv i pojačava zvuk motora.

 

¹Dostupno za Corsu GS

 

Dodatna oprema Opel+

Zadovoljava vaše individualne potrebe

Istaknite se pomoću originalnih Opel dodataka i iskoristite svoje vozilo na najbolji način. Dizajnirani i testirani za vaš Opel.

Slike se mogu razlikovati od proizvoda u prodaji.

Vanjski paket za karoseriju
Pokaži detalje
Poklopci bočnih ogledala
Pokaži detalje
Prečka s logotipom u boji
Pokaži detalje

Što je sljedeće?