Pretraga Opel partnera

Potražite Opel partnera tako da ispunite jedno ili više polja u nastavku:

Kontakt za klijente

Ukoliko imate tehničkih
problema s vašim vozilom,
molimo vas obratite se
Centru za podršku kupcima
na broj telefona
+ 36 1 2354 735 ili
putem e-maila: cac@opel.com
od ponedjeljka do petka
od 8:00 do 16:30 sati.

PROVJERA ZAŠTITE OD KOROZIJE

Provjera zaštite od korozije karoserije/podvozja

Za zadržavanje Opelovog jamstva na koroziju, vozilo se mora podvrgnuti pregledima od strane Opel servisnog partnera svakih 12 mjeseci, za Combo, Vivaro i Movano svaka 24 mjeseca.

Vozilo se u radionicu mora dovesti čisto tako da se može izvršiti pregled zaštite od korozije. Ovo vrijedi za podvozje, blatobrane, itd. kao i za vanjštinu vozila. Sva oštećenja boje moraju se popraviti prije pregleda zaštite od korozije u radionici za lakiranje I limarske radove u skladu s uputama koje je dao Opel.

Za zadržavanje jamstva, svi propisani pregledi zaštite od korozije se moraju potvrditi u odgovarajućem obliku.

 

Preporuke za popravke oštećenja od sudara

Popravci karoserije i boje moraju se izvršiti u skladu sa smjernicama koje je dao Opel tako da zadovoljavaju zahtjeve za trajnu zaštitu od korozije i mjere zaštite od korozije izvršene pri popravku.

Kako pogrešni ili neodgovarajući popravci mogu biti "skriveni", iz jamstva moramo isključiti područja na kojim je izvršen popravak boje. Vaš Opel servisni partner ima neophodne kvalifikacije, opremu I materijale za pravilno provođenje mjera zaštite od korozije. Ako je potrebno, nakon popravka će preporučiti daljnje razborite mjere za održavanje vrijednosti vozila.

 

Vizualni pregled i potvrde

Kada se vozilo provjerava, propisan je vizualni pregled boje, karoserije i zaštite od korozije na podvozju kako bi se provjerila oštećenja. Stranka će biti informirana u pisanom obliku o bilo kakvom oštećenju i njegovom popravku.

 

Oštećenje

Popravak pronađenog oštećenja se posebno naplaćuje.

 

Posebna provjera

Provjera zaštite od korozije je neophodna čak i nakon isteka jamstva vozila kako bi se zadržalo jamstvo na prohrđavanje