Bosanskohercegovačka premijera Crosslanda X

Aug 31, 2017

Krajem augusta 2017., bosanskohercegovački i hrvatski novinari imali su priliku bolje se upoznati s prvim Opelovim crossoverom – Crosslandom X. Hrvatski novinari vozili su se od Zagreba do Sarajeva i nazad što je bio dovoljno dug put da se uvjere da je Crossland X izvrsno vozilo i za gradsku vožnju i za dulja putovanja.

Novi Opel Crossland X je privlačan i kompaktan izvana, vrlo prostran i svestran iznutra s trendovskom dvobojnom karoserijom i cool izgledom SUV-a. Čist SUV dizajn ističe se u gradu, dvobojni krov ističe se svugdje. Ovaj svestrani gradski crossover (CUV, Crossover Utility Vehicle) drugi je član Opelove obitelji X u B-segmentu gdje će se pridružiti sportskom prodajnom hitu Mokki X. Treći član, veći Grandland X, dio je C-segmenta. Premijerno će biti predstavljen u Frankfurtu 12. septembra 2017., a u sklopu medijske prezentacije Crosslanda X, pretpremijerno je predstavljen našim novinarima u Sarajevu. Tom prigodom pridružili su nam se i naši brand ambasadori: Aleksandra Dojčinović, Džejla Glavović Očuz (nova ambasadorica, prva za BiH), Mila Elegović i Ivan Dečak.

Prilagodljiva LED prednja svjetla, head up display i panoramska stražnja kamera koja pokriva kut od 180° zajedno s naprednom pomoći pri parkiranju, samo su neke od izvanrednih inovacija koje će svakodnevnu vožnju u Crosslandu X učiniti sigurnijom, udobnijom i lakšom. Crossland X dolazi i s izvanrednim mogućnostima povezivanja, karakterističnima za Opel, zahvaljujući informacijsko-multimedijskoj tehnologiji IntelliLink koja je kompatibilna s aplikacijama Apple CarPlay i Android Auto, uključujući dodirne zaslone u boji najveće dijagonale 20,3 cm (8,5''). Zapremina prtljažnika od 410 litara, bez preklapanja naslona stražnje klupe, vodeća je u klasi. Putnici na stražnjoj klupi mogu prilagoditi svoj položaj za 150 mm naprijed i natrag te tako povećati prostor za noge ili kapacitet prtljažnika na 520 litara, što Crossland X čini još svestranijim.

 

Više fotografija s medijskog predstavljanja, pogledajte na Opel Hrvatska Facebook stranici.