Prethodna
  • Novi Opel ADAM ROCKS - Paket Extreme 'Splat'
  • Novi Opel ADAM ROCKS - Paket Extreme 'Paisley'
  • Novi Opel ADAM ROCKS - Paket Extreme 'Fly' i 'Fly Black'
Slijedeća

TVORNIČKA PERSONALIZACIJA.

Paketi Extreme.

Extreme je čista osjetilna esencija. Zamislite skijaša na ekstremno strmim nagibima ili surfera na valovima za vrijeme orkanskog vjetra. Oslobodite svoju divlju stranu – i odaberite paket Extreme koji je jednako radikalan kao i Vi.

Pljas! (engl. splat). Zvuči dobro. Izgleda još bolje. Paket Extreme koji Vašem novom ADAMU ROCKS udara jedinstveni pečat živahne osobnosti. Crno-bijeli kontrast savršeno razbija monotoniju svakidašnjice i daje Vam osjećaj posebnosti. Samo naprijed, eksperimentirajte, zapljusnite i uživajte.

Udarite vlastiti pečat na svoj novi ADAM ROCKS uz paket Extreme 'Paisley'. Odaberite psihodeličan stil šezdesetih s uzorkom Paisley ili otpustite sve kočnice i odaberite luckasti motiv 'Splats'. Iznutra i izvana efekt je nestvaran onoliko koliko to želite. Primjer je 'Splats'. Krov u boji, prečka sa znakom i usklađeni 17” aluminijski naplatci odaju poznavatelja uličnog života. Bijeli upravljač i ručica mjenjača razvedrit će i najtmurnije dane. Ili pustite da boje preplave unutrašnjost i vanjštinu uz Paisley i 17-inčne aluminijske naplatke Roulette. Sve se svodi na nova rješenja i bolje dane. Pogledajte sami!

Nabrijte svoj novi ADAM ROCKS i oslobodite svoju maštovitost uz nadogradnju na paket Extreme 'Fly' ili 'Fly Black'. Krov u boji White my Fire daje dašak elegancije uz velike 17-inčne aluminijske naplatke u bakrenoj i bijeloj boji. Naljepnice za ploču s instrumentima, ogledala i B-stupove, kao i tepisi u izvedbi Fly ili Black Fly savršena su točka na i.