Novi Opel ADAM ROCKS - Sustav za informiranje i zabavu

Testna vožnja

Testna vožnja govori više od tisuću slika. Kliknite ovdje kako biste doživjeli stvarnost.

Rezervirajte testnu vožnju

Korisne poveznice

NEKA VAS ZABAVI NOVI ADAM ROCKS.

New Opel ADAM ROCKS - IntelliLink

Otkrijte “IntelliLink”

Nadogradite svoj novi Opel ADAM ROCKS multimedijskim sustavom “IntelliLink” koji ima sve. Omogućuje povezivanje pametnog telefona – i za Android i za iOS – za prilagodbu Vašem stilu. Uđite u svijet glazbe, fotografija, videozapisa i karata na osobnom, 7-inčnom dodirnom zaslonu u boji, smještenom na ploči s instrumentima Vašeg novog Opela ADAM ROCKS.


Enlarge

Odaberite ritam

Ponuda audiosustava omogućuje upravljanje dostupnim audiouređajima uključujući radijski prijemnik, USB, pomoćni ulaz (aux-in) i Bluetooth® audio. Radio sustava “IntelliLink” koristi bazu glazbenih datoteka Gracenote® za USB glazbene uređaje, koja prikazuje nazive pjesama i naslovnice albuma. Stoga možete reproducirati zapise prema svom raspoloženju i stilu, ma gdje bili. Ako uz to želite kvalitetu zvuka kao u koncertnoj dvorani, dodajte uz nadoplatu dostupan premium audiosustav Infinity.


New Opel ADAM ROCKS - Don’t forget the popcorn

Ne zaboravite kokice

Uživajte u uspomenama iz prošlosti pregledavajući svoje fotografije i videozapise. Mogućnost pristupa slikama i videozapisima na osnovnom izborniku omogućuje upravljanje USB filmovima i slikama i pomoćni ulaz za videozapise. No ne zaboravite da prikazivanje videozapisa i slika nije moguće dok se automobil kreće. Stoga predahnite i uživajte u predstavi.


Enlarge

Novi ADAM ROCKS zove doma

Novi Opel ADAM ROCKS omogućuje spajanje telefona. I CD 3.0 BT i IntelliLink imaju Bluetooth® za telefoniranje bez korištenja ruku putem kontrola na upravljaču. IntelliLink također omogućuje Bluetooth® streaming glazbe. Ako radio još nije povezan na dostupan uređaj, prikazat će se upute za povezivanje. IntelliLink radio omogućuje sparivanje do četiri Bluetooth® telefona istovremeno. Kada se sustav poveže s telefonom, preuzet će njegov telefonski imenik.


Enlarge

Mediji na zahtjev

Sustav IntelliLink podržava aplikacije namijenjene pametnim telefonima. One uključuju Stitcher™, besplatnu aplikaciju pomoću koje možete slušati radijske emisije i podcastove na zahtjev iz cijelog svijeta. TuneIn omogućuje besplatno slušanje radijskih emisija uživo na više od 70 000 radijskih postaja.


Enlarge

Pametna navigacija

Jedna od najkorisnijih aplikacija za sustav IntelliLink je navigacija BringGo*, GPS sustav precizne navigacije s kartama u 3D tehnici i funkcijom pretvaranja teksta u govor kako biste uživali u putovanju i stigli na odredište bez lutanja. Funkcija čitanja teksta podržana je putem pametnog telefona, a ne radija. Navigacija BringGo povezana je s telefonima iPhone putem USB priključka odnosno s telefonima koji koriste Android putem Bluetooth® veze, te omogućuje prikaz navigacijskog programa telefona na zaslonu radijskog sustava.

 

Navigacija BringGo obuhvaća:

  • informacije za hitne slučajeve, kao što su policijske postaje, vatrogasne službe i najbliža bolnica
  • interesne točke
  • lokalno pretraživanje pomoću programa Google
  • prikaz trenutačne lokacije
  • prometne obavijesti
  • 3D karte
  • pristup internetu nije potreban, pa nema ni troškova za prijenos podataka/roaming

 

* BringGo kompatibilan je samo s novim vozilima Opel ADAM ROCKS opremljenima sustavom IntelliLink. Tehnologija se brzo mijenja. Kupci sami trebaju provjeriti kompatibilnost svojih telefona i dostupnu memoriju prije kupnje aplikacije BringGo. Više informacije na www.bringgo.com.


Enlarge

Novi ADAM ROCKS i Siri Eyes Free putem iPhone uređaja

“Pročitaj poruku.” – ”Eve kaže: ‘Krenula. Vidimo se uskoro.’”

 

Uključite glazbu, telefonirajte ili pošaljite poruku – s pogledom na cestu i s rukama na upravljaču. Siri Eyes Free putem iPhone uređaja – pametni osobni pomoćnik ugrađen je u novi Opel ADAM ROCKS kako bi vožnja bila zabavnija i sigurnija. Pomoću gumba na upravljaču novog Opela ADAM ROCKS vlasnici iPhonea mogu zatražiti od Siri da telefonira, pusti glazbu, presluša i napiše poruke, izdiktira poruke e-pošte, presluša nove obavijesti, zatraži upute, doda podsjetnike i još mnogo više. Zahvaljujući postolju FlexDock® Vaš Apple uređaj uvijek je pred Vama, točno u sredini, dok pomoću Siri Eyes Free možete glasovno upravljati preciznom navigacijom na Appleovim kartama i pitati “Jesmo li već stigli?”. Hvala, Siri.