Flex Floor sustav

Prilagodljiv je, praktičan i čuva vaša leđa: Flex Floor sustav dodatno olakšava utovar u vaš Opel.

Saznajte više o sustavu Flex Floor

Sigurnosni sustav Safetec®

Pouzdana sveobuhvatna zaštita: mnoštvo aktivnih i pasivnih mjera omogućuju sveobuhvatnu sigurnost vozača i putnika.

Saznajte više o sigurnosnom sustavu Safetec®
Innovation - Watt’s Link Rear Axle Construction

Konstrukcija stražnjeg ovjesa s Wattovom vezom

Stražnji ovjes sa složenom polukrutom osovinom poboljšan je pametno smještenom Wattovom vezom kako bi se osigurale odlične performanse na svima vrstama kolnika.

Saznajte više o konstrukciji stražnjeg ovjesa s Wattovom vezom

BUDUĆNOST MOBILNOSTI JE POČELA.

Električna energija, vodik i još mnogo više – budućnost mobilnosti činimo ekološki prihvatljivom i održivom zahvaljujući inovativnoj tehnologiji i pionirskim idejama.

Enlarge

HydroGen4: automobil na vodik s nula emisija

Automobil HydroGen4 – četvrta generacija automobila s gorivim ćelijama – rezultat je više od deset godina istraživanja gorivih ćelija i vodika. Njegova napredna tehnologija predstavlja ostvarenje jednog sna: umjesto sagorijevanja, za električni pogon koristi elektrokemijsku reakciju. Vodena para je jedino što izlazi iz ispušne cijevi – HydroGen4 ne stvara štetne emisije.

 

Snaga njegovog motora dokazuje vrijednost ove inovativne tehnologije: 73 kW (100 KS), od 0 do 100 km/h u 12 sekundi i najveća brzina od 160 km/h. Ima doseg od 340 km i akumulator od 1,8 kWh za pohranu energije.

 

HydroGen4 već je prošao uspješno testiranje u realnim uvjetima na ulicama Berlina. Kupci koji su sudjelovali u testiranju do danas su u svakodnevnoj vožnji prešli više od 80 000 km.