Opel Innovation - Flexibility

Skinite teret sa svojih leđa uz AGR

Saznajte zašto su naša ergonomska sportska sjedala među najboljima u branši.

Više udobnosti s AGR certifikatom
Opel  Innovation - Opel Eye

Vaš kopilot: Opel Eye

Otkrijte najnovija dostignuća na području preglednosti i vidljivosti kod automobila zahvaljujući kameri Opel Eye.

Vozite sigurnije uz Opel Eye

Prilagodite se svim uvjetima uz FlexRide

FlexRide sustav za elektroničku regulaciju podvozja reagira trenutno na promjenu uvjeta i neprekidno se prilagođava vašem načinu vožnje.

Uživajte u boljoj voznoj dinamici

PRILAGODLJIVOST.

Umjesto da vam ograničavamo izbor, otvaramo vam bezbroj mogućnosti. Budući da su nam poznate vaše potrebe i želje, možemo ponuditi nove načine pomoću kojih naša vozila postaju svestranija no ikada prije.

Enlarge

FlexDoors® - Poboljšan pristup kabini

Jedinstvena stražnja vrata Merive s otvaranjem prema natrag putnicima na stražnjim sjedalima olakšavaju ulaženje i izlaženje. FlexDoors® vrata također omogućuju veću sigurnost, naročito mladim obiteljima. Roditeljima je olakšan pristup stražnjim sjedalima te mogu mnogo lakše i sigurnije pomoći djeci prilikom ulaženja odnosno izlaženja kao i kod vezivanja sigurnosnih pojaseva.


Opel Innovation - FlexFix®

FlexFix® - Lak prijevoz bicikala

Ponekad želite voziti automobil i bicikl u istom danu. No, ne želite postavljati nosač bicikla svaki put. Nikakav problem s ugrađenim sustavom nosača bicikala FlexFix®.

 

FlexFix® sustav stražnjeg nosača jednostavno se izvlači iz stražnjeg odbojnika tako da ne zauzima prostor u garaži ili kući. Na njega možete smjestiti dva bicikla s okvirima od 18 do 28 inča, a zahvaljujući niskom položaju to vam neće predstavljati nikakav problem.


Enlarge

FlexSpace® - Briljantno pametna sjedala

FlexSpace® sustav stražnjih sjedala predstavljen na prvoj Merivi, dodatno je razvijen: Preklapanje sjedala ili njihovo pomicanje u razne položaje sada je još lakše. Briljantno pametan sustav sjedala omogućava lako pretvaranje Merive iz peterosjeda u automobil s četiri, tri ili dva sjedala – bez potrebe za uklanjanjem sjedala!


Enlarge

FlexRail® - Genij organizacije

FlexRail® središnja konzola pretvara prostor između prednjih sjedala u promjenjiv sustav za odlaganje stvari. Klizni elementi, koji se mogu ukloniti i zamjenjivati, pružaju praktičan i prilagodljiv prostor za odlaganje s puno mjesta za stvari koje trebate svaki dan.


Enlarge

32 korisna rješenja za odlaganje

Neprekidno razvijamo nova rješenja kako bismo vam omogućili praktično odlaganje i organizaciju stvari koje nosite sa sobom. Nova Meriva, primjerice, sada ima još više mjesta za odlaganje nego prije, s najviše 32 praktična mjesta za stvari koje se najčešće nose na put. Lako dostupni i prilagodljivi pretinci za odlaganje praktičnih dimenzija stvoreni su na osnovu odgovora stotina kupaca koje smo pitali koje su to stvari koje najčešće nose sa sobom i koriste u automobilu. Rješenja za odlaganje stvari obuhvaćaju džepove u prednjim vratima za PET boce od 1,5 litara, kutiju za stvari ispod vozačeva sjedala i revolucionarni sustav konzole FlexRail.


Enlarge

Flex Floor - Za lakše odlaganje stvari

Pod Flex Floor lako se prilagođava vašim potrebama za prijevozom stvari. U središnjem položaju, robusna Flex Floor obloga i preklopljena stražnja sjedala omogućuju potpuno ravan podni prostor za prtljagu. Obloga se može spustiti i tako omogućiti maksimalnu visinu prtljage, ili pak podići u ravninu sa stražnjim pragom za jednostavan utovar i istovar.


Enlarge

FlexFold - Prostor na dodir gumba

Želite preklopiti stražnja sjedala dok stojite pokraj stražnjih vrata? Jednostavno pritisnite prekidač FlexFold i kapacitet prtljažnika povećava se s 500 na 1 550 litara. Jednostavna ali praktična značajka prvi put viđena u ovom segmentu na novoj Astri Sports Tourer.


Prekrivka za lak pristup - Takni i kreni

Jednostavan dodir je sve što je potrebno da biste prekrivku za laki pristup uklonili i mogli doći do svojih stvari brže i lakše. Da biste je vratili, malo je povucite i vratit će se u početni položaj.