Tehnologija
Savršeno ugrađena baterija
Novi Opel Vivaro-e dostupan je s baterijom od 50 kWh za doseg od najviše 229 km ili od 75 kWh za doseg od najviše 328 km¹. Opelova revolucionarna tehnologija pogonskih agregata i arhitektura znači da niska i ravna baterija omogućuje stabilno težište i maksimalnu prostranost kabine Vivara-e. 
¹ Potrošnja električne energije za Vivaro-e (prosječna) iznosi 28,9 – 24,1 kWh/100 km; emisija CO₂ iznosi 0 g/km; doseg (prosječni) od 229 km do 328 km (ovisno o dodatnoj opremi). Podaci o dosegu i potrošnji električne energije su preliminarni i u skladu s ispitnim postupkom WLTP, koji je osnova za homologaciju tipa novih vozila od 1. rujna 2018. EU homologacija tipa i Certifikat o sukladnosti još nisu dostupni. Preliminarne vrijednosti mogu se razlikovati od službenih konačnih podataka homologacije tipa. Podaci se mogu razlikovati ovisno o stvarnim uvjetima korištenja i različitim faktorima kao što su: brzina, toplinska udobnost u vozilu, stil vožnje i vanjska temperatura. Vrijeme punjenja ovisi osobito o snazi punjača u vozilu, kabelu za punjenje te vrsti i snazi korištene stanice za punjenje. Za više informacija obratite se ovlaštenom Opel partneru. Za više informacija o postupku WLTP, posjetite www.opel.ba/wltp.
Bez buke
Privucite pažnju samo zbog pravih razloga. Sasvim tih, potpuno baterijski električni pogonski agregat novog Vivara-e idealan je u uvjetima gustoga gradskog prometa i stambenih četvrti, što znači da je potpuno bez štetnih emisija – i onih od buke, kao i onih od ispušnih plinova. Vivaro-e u vožnji je tih izvana i iznutra te smanjuje stres vozača za dugih radnih dana. 
Regenerativno kočenje
Ni jedan dio radnog dana nije izgubljen uz novi Vivaro-e. Tijekom vožnje, čim maknete nogu s papučice gasa, sustav regenerativnog kočenja koristi kinetičku energiju kočenja i pretvara je u još veći doseg. Najviša postavka (B-način) omogućuje većinu vaše svakodnevne vožnje bez korištenja tradicionalnih kočnica, smanjujući trošenje i s time povezane troškove održavanja. 
Brzo i lako punjenje
Baterija s 18 modula s ćelijama visoke energetske gustoće i snage 50 kWh, kao i baterija s 27 modula i snage 75 kWh, puni se do 80 % optimalnog dosega u samo 30, odnosno 45 minuta na javnoj punionici od 100 kW. Putni punjač od 7,4 kW ili poboljšani punjač od 11 kW tijekom noći će savršeno i u potpunosti pripremiti vaš novi Vivaro-e za radni dan pred vama. 
Nadzor podataka o vozilu
Sofisticirani senzori i sustavi za nadzor podataka o vozilu ugrađeni u novi Vivaro-e pružaju vam detaljni pregled s predviđenjem uvjeta vožnje, dosega i energije. 
Niski operativni troškovi
Sve veća zabrinutost zbog kvalitete zraka u gradovima, kao i sve više zona bez emisija, dovode do sve veće svijesti o nužnosti električnih gospodarskih vozila za rentabilnost poslovanja. Vivaro-e znači slobodu od promjenjivih cijena goriva i visokih poreza na vozila te iznimno konkurentne operativne troškove i državne poticaje.