NOVI VIVARO.

Predstavljamo novi Vivaro, kombi dizajniran da odveze vaše poslovanje još dalje. Tražite li njemačku sigurnost i učinkovitost, plus izvanrednu pouzdanost i svestranost, ne morate tražiti dalje.

SVESTRANA PROSTRANOST.

Uživajte u iznimnoj prilagodljivosti uz značajke kao što su otvor za teret FlexCargo, električna klizna vrata, najveća duljina tereta od 4 m1 i nosivost od najviše 1400 kg2.

VAŠ URED NA KOTAČIMA.

Kad trebate ured na kotačima, rješenje je novi Vivaro sa značajkama kao što su podesivi uredski stol, navigacija s dodirnim zaslonom od 7", zvučna izolacija i grijana ergonomska sjedala.

PRIJAVITE SE I SAZNAJTE VIŠE.

Da biste saznali što još nudi novi Vivaro, pogledali ponude ili među prvima rezervirali testnu vožnju, prijavite se na naš newsletter. Bit ćete uvijek informirani.

Close

Od 5. mjeseca 2019., budite još sigurniji i povezaniji na putu uz novu uslugu pomoći vozaču Opel Connect.

Close

Kad imate pune ruke, tu je mogućnost hands-free otvaranja teretnog prostora. Otvaranje i pokretanje bez ključa pruža dodatnu razinu jednostavnosti - a uz impresivnu najveću zapremninu tereta od 6,6 m3(1), novi Vivaro ima rješenje za sve vaše potrebe.

1Najveća duljina tereta od 4 m i zapremnina od 6,6 m3 za Vivaro s dugim međuosovinskim razmakom s opcijskim otvorom FlexCargo.
2Standardna nosivost 1000 kg, najveća 1400 kg uz nadoplatu.

Close

Novi Vivaro s izvrsnim specifikacijama pruža iznimnu vrijednost za novac zahvaljujući pametnom dizajnu - što znači da dobivate ured na kotačima.