Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


PRVI DOJAM: PRVA KLASA.

Pouzdanost je ugrađena, no izvana Vivaro pokazuje svoju robusnu prirodu širokim, stabilnim stavom i sigurnim stilom. Pokažite da mislite ozbiljno.

 

Vivaro je uzoran profesionalac s odličnim pogledom na sve strane zahvaljujući povišenom profilu kabine i mnogo stakla. Vanjštinom dominiraju dojmljiva kromirana rešetka hladnjaka i atraktivna prednja svjetla s dnevnim svjetlima1. Dostupna su s LED tehnologijom2, koja Vivaru daje nepogrešiv izgled.

 

1Dodatna oprema za Business i Sportive.

2Osnovna oprema za Business i Sportive, dodatna za Edition.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

U SVOM UREDU NA KOTAČIMA.

Atraktivan. Udoban. Funkcionalan. Vivaro je stvoren da bi omogućio još bolji rad zahvaljujući pametnom dizajnu kabine i brojnim pametnim i praktičnim idejama koje pomažu obaviti posao.

 

Materijali premium kvalitete korišteni su u cijelom prostoru i dodatno poboljšavaju izgled i dugotrajnost.

Poboljšali smo ergonomičnost unutrašnjosti kako biste sjedili još udobnije i sa svime potrebnim nadohvat ruku. Razine udobnosti i kontrole optimizirane su u cijeloj kabini.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

NAPLATCI KOJI POKREĆU.

Vivaro je dostupan s čeličnim naplatcima od 16” ili aluminijskim naplatcima od 17”. Naplatci ovise o odabranoj varijanti i razini opreme.

OBOJITE SVOJ VIVARO.

Birajte između 11 različitih osnovnih i metalik boja završnih premaza i personalizirajte svoj Vivaro. Elegantna dostavna vozila za naporan rad stvorena kako bi pratila dinamiku vašeg poslovanja i načina života.