Svestranost
Dimenzije
Uz ponudu od tri različite veličine, svaka izvedba Vivara-e pruža savršen odnos između relativno kompaktnih vanjskih dimenzija i prostrane, iznimno prilagodljive unutrašnjosti.
 

Mala izvedba¹, duljine samo 4,60 m, savršeno je okretna u uskim gradskim ulicama i dijelovima grada s ograničenim prostorom. Ova izvedba omogućuje utovar dviju europaleta, dok srednja odnosno velika izvedba imaju mjesta za tri.

 

¹Mala izvedba Vivara dostupna je samo kao Vivaro furgon.

Lako parkiranje
Električna klizna vrata omogućuju širok i praktičan otvor u stražnji dio kako za putnike tako i za teret, a visina Vivara-e ispod 1,9 m¹ osigurava siguran ulazak u podzemna parkirališta. 
¹Ograničenje visine ispod 1,9 m ne vrijedi za Vivaro-e s dugim međuosovinskim razmakom, ni za izvedbe s najvećom nosivosti od 1400 kg.
Stilovi karoserije
Uz ponudu od četiri stila karoserije, Vivaro-e spremno ispunjava najrazličitije funkcije u skladu s posebnim zahtjevima vaše tvrtke. 

Furgon¹, s najviše tri sjedala naprijed, odgovara onima koji redovito prevoze teret, dok izvedba s dva reda sjedala², s putničkom klupom straga, ima mjesta za najviše 6 osoba. Platforma s kabinom³ predstavlja savršen temelj za široku ponudu prerada, dok Vivaro-e Combi¹ nudi do 9 sjedala za vaš sportski klub, kolege ili manji tim.

 

¹Dostupan u tri veličine: mala, srednja ili velika.

²Dostupan u dvije veličine: srednja ili velika.

³Dostupan samo u srednjoj veličini.