Istaknute značajke
Iskusite novi Vivaro-e
Vaš potpuno električan njemački alat koji pokreće vaše poslovanje.  
Prilagođen vašem poslu

Svestranost

Novi Vivaro-e uvijek je savršeno vozilo za potrebe vaše tvrtke. Jednostavno odaberite idealnu duljinu vozila u kombinaciji s potrebnom veličinom baterije za svoje potrebe u gradu i šire. Električna izvedba dostupna je s baterijom od 50 kWh za doseg od najviše 230 km ili od 75 kWh za doseg od najviše 330 km (WLTP)1.

 

¹Potrošnja električne energije za Vivaro-e/Zafiru-e Life (prosječna) iznosi 23,3 – 29,5 kWh/100 km; emisija CO₂ iznosi 0 g/km; doseg (prosječni) od 230 km do 330 km (ovisno o dodatnoj opremi).***

 
Ispušta nula emisija

Učinkovitost

Od autoceste do „posljednjeg kilometra” u gradu, beskompromisni karakter novog Vivara-e osigurava potpuno električnu komercijalnu učinkovitost bez ograničavanja praktičnosti ili dugotrajnosti. Opel razumije praktične komercijalne potrebe svojih poslovnih kupaca, s fokusom na pouzdanost i niske operativne troškove.

 
Profesionalac u nosivosti

Beskompromisna nosivost

Kao i Vivaro s motorom s unutrašnjim izgaranjem, i novi Vivaro-e osvaja uvjerljivim činjenicama i podacima. Pruža u klasi vodeću najveću nosivost od 1200 kg¹, visoko konkurentnu utovarnu zapremninu od najviše 6,6 m3 (2) i najveću utovarnu duljinu od najviše 4 m(2).

¹Ovisno o modelu.

²Na modelima L2 ako je ugrađen FlexCargo®.

 

Ponekad se može dogoditi da imate slobodnog prostora, ali nemate slobodne ruke. Zato novi Vivaro-e ima opcijska klizna vrata³ koja se otvaraju pokretom noge ispod vrata utovarnog prostora.

3Ovisno o modelu.

 
Pametni posao

e-Info

Novi Vivaro-e omogućuje vam potpunu kontrolu pružajući vam sve potrebne informacije i potpuni digitalni pregled putovanja na dohvat prstiju.

 

Posebna ploča s instrumentima e-INFO pruža jasan grafički prikaz u realnom vremenu te vam omogućuje sigurno i pouzdano planiranje posla.

 
Za put pred vama

Spreman za autocestu

Zahvaljujući potpuno električnom pogonskom agregatu i poboljšanoj arhitekturi kabine novoga Vivara-e, svoju tvrtku možete odvesti dalje, sigurnije i učinkovitije i u gradu i izvan njega. Držite korak u svakom poslovnom okruženju zahvaljujući trenutačnom momentu i najvećoj brzini od 130 km/h, uz istovremenu zaštitu svoje najvrednije imovine.

 

Novi Vivaro-e jednako je vješt na autocesti, gradskim ulicama i gradilištima zahvaljujući brojnim sigurnosnim sustavima za zaštitu ljudi i tereta u svim situacijama, uključujući automatsko kočenje u slučaju opasnosti, pomoć za ostanak u traku, upozorenje na bočni mrtvi kut, stražnju kameru s prikazom od 180 stupnjeva i opcijsku kontrolu prianjanja IntelliGrip.