Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


INŽENJERING KOJI VAM POMAŽE.

Biti budan i na oprezu nije uvijek lako. Upozorenje na umor vozača analizira vaš način vožnje putem prednje kamere i upravljača vozila i javlja vam je kad je vrijeme za kratki odmor.

 

Upozorenje pri izlasku iz voznog traka registrira skretanje Vivara izvan svojeg traka i upozorava vozača zvučnim i vizualnim signalom. Napredni sustav pametnih svjetala automatski prebacuje duga prednja svjetla na kratka kako bi se spriječilo zasljepljivanje drugih vozača. Prilagodba ograničenju brzine koristi sustav prepoznavanja znakova ograničenja brzine te analizira promjene ograničenja. Dovoljan je jedan dodir gumba memorije da tempomat prilagodi vašu brzinu u skladu s ograničenjem.

Dostupno uz nadoplatu.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

U SIGURNIM STE RUKAMA

Uz jedan dodir gumba memorije, automatski tempomat smanjuje vašu brzinu radi održavanja podešenog razmaka od vozila ispred vas u gužvama, a povećava je kad više nema gužve.

 

Upozorenje na mrtvi kut pomoću senzora i vizualne projekcije na bočnom ogledalu upozorava vozača na vozila u mrtvom kutu Vivara radi sprečavanja nesreća prilikom pretjecanja. Upozorenje na frontalni sudar skenira cestu ispred vas i upozorava vas na mogućnost sudara s vozilima ili pješacima. Po potrebi, automatsko kočenje u slučaju opasnosti počne kočiti neovisno o vozaču kako bi se izbjegao sudar.

Dostupno uz nadoplatu.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

SVE NA JEDNOM MJESTU.

Jedinstven u ovom segmentu, omogućuje pogled na ključne informacije kao što su brzina i podaci tempomata projicirani na Head-Up Displayu u ravnini oka vozača Vivara.
Dostupno uz nadoplatu.
PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

SAVRŠEN PREGLED.

Zaboravite na stres prilikom parkiranja i manevriranja u skučenim dijelovima grada uz 180° panoramsku kameru za pregled straga1 s projekcijom na 7“ dodirnom zaslonu1.

 

1Uz nadoplatu.