Movano Kabina
Prednja sjedala
Pojedinačna prednja sjedala uključuju naslone za glavu od pjene koji se mogu ukloniti i podesiti, podesive naslone sjedala i uzdužnu podesivost.
 
Središnje sklopivo sjedalo
Stvara koristan stol za postavljanje prenosivog računala ili kutije s hranom kada vozilo miruje s dva praktična držača za piće.
 
Webasto pomoćni grijač
Grijač pri parkiranju koji se može programirati grije motor i kabinu prije početka vožnje. Sustav ima ugrađeni tajmer koji omogućuje programiranje vremena zagrijavanja do 24 sata unaprijed. Sustav ubrzano zagrijava kabinu, odleđuje prozore i zagrijava motor i rashladni krug. 
Vozačko sjedalo sa zračnim ovjesom
Idealno za neravan teren i veće udaljenosti. Četverosmjerno podešavanje s nepomičnim naslonom za ruke i podesivom osjetljivosti ovjesa u rasponu od 40 kg do 130 kg.
 
Pregršt pretinaca

Puno pretinaca u čitavom prostoru kabine za svu dokumentaciju za vaš teret i korisne svakodnevne poslovne alate, uključujući pretinac za rukavice, podloške za pohranu i gornji prostor za pohranu, držače za piće i praktične pretince na vratima1.

 

1 Dostupnost ovisi o tržištu

 
Mobilni ured
Korisna klip ploča koja se može spremiti unutar ploče s instrumentima kada nije potrebna. Može se upotrijebiti i kao stalak za pametni telefon ili tablet s odgovarajućim adapterom za dodatnu opremu.