Naglasci
Vrhunska svestranost

Movano ponuda

Izgrađen za poslovanje i stvoren da radi koliko i vi, Movano udovoljava vašim potrebama jer je sposoban i dovoljno svestran za obavljanje bilo kakvog posla. Movano je spreman za prilagođavanje vašim potrebama, dostupan je u četiri dužine i tri visine te je konfiguriran u širokom rasponu varijanti poput furgona, kombija s dva reda sjedala, šasije s kabinom, šasije s dvostrukom kabinom i šasije s jednostrukom kabinom uz tvorničke modifikacije za kipere, otvoreni sanduk i pripremu kamp prikolica. Gdje god vas vodi vaše poslovanje, Movano je savršen partner.

 
Prostor za rad

Movano kabina

Unutar pametno redizajnirane Movano kabine naći ćete praktičan prostor koji je potreban profesionalcima za uspjeh. Ima svestran prostor s mobilnim uredom uz napredno povezivanje preko usluge OpelConnect. S pregršt prostora za vozača i dva putnika te do još četiri osobe, čitav tim može udobno putovati. Svatko uživa u bezbrižnosti sveobuhvatnih značajki pomoći vozaču u Opel Movanu, koje uključuju automatske sigurnosne sustave kočenja, upozorenje na bočni mrtvi kut i upozorenje na izlazak iz voznog traka.

 
Budite učinkoviti

Movano mogućnosti

Opel Movano nudi praktična rješenja za izazove modernog poslovanja. Čak i s teretom do 2,1 tone, bruto masom vozila do 4,0 tone i teretnim prostorom do 17 m3, Movano je izrazito stabilan i ima odlične vozne karakteristike. Osigurajte budućnost svojeg poslovanja s nadmoćnom iskoristivosti teretnog prostora i sigurnim prostorom za teret.

 

 
Profesionalna snaga

Movano pogonski sklop

Opel Movano dosegnuo je novu razinu učinkovitosti s impresivnim 2,2-litrenim dizelskim motorom. Potpuno sukladan s normom Euro 6d, turbopogon s niskim trenjem stvoren je za smanjenje operativnih troškova i omogućuje izvrstan okretni moment dok se i dalje održavaju vrhunska učinkovitost potrošnje goriva i niske CO2 emisije.