Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


TRI PREDNJA SJEDALA.

Smjestite tri osobe naprijed zahvaljujući putničkoj klupi1. Preklopite je uvis ili do kraja dolje za dodatni teretni prostor, ili je preklopite u stol i pretvorite teretni Combo u mobilni ured.

 

1Uz nadoplatu

MAKSIMALNO ISKORIŠTEN PROSTOR.

U situacijama kad se vozite sami i kad vam je jedino društvo vaš teret, prednje putničko sjedalo lako se preklapa u ravninu s podom za još svestraniji teretni prostor.

DRŽITE TERET NA SIGURNOM.

Pregrade za teret1 drže vas, vaše putnike i teret sigurnima, sprečavajući stršanje predmeta u prednju kabinu – naručite kao punu pregradu ili sa staklom i rešetkom.

 

1Uz nadoplatu

 

1Osnovna oprema za Dynamic, dodatna za Selection i Enjoy.

2Automatski rad pri brzinama iznad 5 km/h i ispod 85 km/h. Pri brzinama od 0 do 30 km/h metrika usporavanja za smanjenje brzine udara iznosi 0,9 g. Pri brzinama od 30 do 85 km/h sustav smanjuje brzinu za najviše 22 km/h. Nakon tog praga, vozač mora sam kočiti kako bi dodatno smanjio brzinu. Raspon radne brzine sustava AEBPD ovisi o detektiranoj prepreci (mobilna prepreka: od 5 do 85 km/h; fiksna prepreka: od 5 do 80 km/h; pješak: od 5 do 60 km/h). Opelovi sustavi pomoći vozaču namijenjeni su za pružanje pomoći vozaču u okviru ograničenja sustava. Odgovornost za vožnju ostaje na vozaču.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

NEMA STRAHA OD SKUČENIH MJESTA.

Jednostruka ili dvostruka klizna vrata1 omogućuju lak pristup stražnjem dijelu Comba i sprečavaju ogrebotine prilikom parkiranja na skučenim mjestima.

 

1Dvostruka klizna vrata uz nadoplatu.

ODABERITE STRAŽNJA VRATA.

Konfigurirajte stražnji kraj Comba s podiznim1 ili asimetričnim krilnim vratima s prozorom za bolju vidljivost – obje izvedbe dizajnirane su kako bi savršeno odgovarale vašim potrebama.

 

1Uz nadoplatu

SUPER DIMENZIJE ZA VAŠ TERETNI COMBO.

Teretni Combo dostupan je u dvije duljine – 4,4 m za standardnu izvedbu, ili 4,75 m za teretni Combo XL s posebno dugim teretnim prostorom. Odaberite model s dva reda sjedala za prijevoz pet osoba uključujući vozača.