Skip To Content
Zamjena zimskih guma opel vozila i priprema za zimu
Zamjena zimskih guma Opel vozila i priprema za zimu

Pripremite se na vrijeme za jutarnje mrazove! Za gume, zima počinje ispod 7 °C. Po hladnom vremenu šara ljetnih guma ne može ispuniti svoju ulogu, gume znatno gube prianjanje, što uzrokuje lakše proklizavanje prilikom kočenja, pretjecanja ili skretanja.

 

Posjetite svoj Opel servisni centar za promjenu guma! Želite li kupiti nove zimske gume ili set guma za četiri godišnja doba, zatražite ponudu od naših stručnjaka, bilo da se radi o gumama Premium, Medium ili Budget kategorije!

 

Ako koristite uslugu hotela za gume u ovlaštenim servisima marke Opel, osim profesionalnog skladištenja, naši će kolege provjeriti stanje guma, zabilježiti dubinu profila gume i na vrijeme vas obavijestiti ako je potrebno zamijeniti set guma.

Priprema za zimu ne prestaje samo na promjeni guma. Vrijedi promijeniti tekućinu za pranje vjetrobranskog stakla, kao i provjeriti stanje akumulatora, prednjih svjetala, kočnica i metlica brisača.
* O dostupnosti, cijenama i uvjetima usluga raspitajte se u servisima marke Opel koji sudjeluju u programu. Program izmjene zimskih guma i pripreme za zimu vrijedi do otkaza.