Service Plus

Service Plus

Svaki automobil jednom će navršiti 4 godine. Ni Opel nije iznimka. No to ne znači da ne zaslužuje istu pažnju i visoko kvalitetan tehnički servis s istim preciznim inženjeringom koji se obavlja na svakom Opelu!

Naša usluga Servis Plus omogućuje vam održavanje vašeg Opela pomoću Opelove tehnologije i originalnih Opel dijelova. Sve to za manje nego što mislite!

 

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

Savršena briga za starija Opel vozila

Vaš Opel zaslužuje najbolju uslugu. Ako je vaše vozilo staro 4 godine ili više, iskoristite prednosti naših ponuda s popustom.

Vjerujte profesionalcima iz Opel servisa jer oni najbolje poznaju vaše vozilo.

Treba vam zamjena ulja ili redoviti servis? Ne propustite sljedeću ponudu:

 

  • Service Plus zamjena ulja od 79 BAM* (ulje 10W40 + filtar + rad za Opel modele starije od 4 godine, npr. Astru G X14XE)
  • Service Plus zamjena ulja od 109 BAM* (ulje 5W30 + filtar + rad za Opel modele starije od 4 godine, npr. Astru H Z14XEP)
  • Service Plus redoviti servis od 159 BAM* (1, 3, 5... godina održavanja uključujući dijelove na osnovu servisne knjižice za Opel modele starije od 4 godine, npr. Astru J A14XER)
Rezervirajte servis sada
*Ponuda vrijedi za Opel automobile starije od 4 godine. Navedene cijene su maksimalne cijene i mogu odstupati ovisno o godini proizvodnje, modelu, vrsti motora i opremi u Vašem vozilu, stoga Vas molimo da za točnije cijene i detaljnije informacije kontaktirate svoj Opel servis. Program vrijedi od 1. srpnja 2019. do povlačenja iz Opelovih servisa koji sudjeluju u programu. Servis 4+ program ograničen je na usluge servisa koje su navedene na www.opel.ba i nude se samo (fizičkim osobama) strankama. Program se ne može kombinirati s ostalim popustima. Opel zadržava pravo na izmjenu ili povlačenje iz programa u bilo kojem trenutku.