Proljetna servisna akcija

PROBUDITE PROLJEĆE U SVOM OPELU!

Iskoristite Opelovu proljetnu servisnu akciju i na vrijeme pripremite svoj auto za toplije dane.

Nakon hladnih mjeseci, stigli su proljetni dani pa automobile valja prilagoditi novim uvjetima na cesti. Iskoristite Opelovu proljetnu servisnu akciju i na vrijeme pripremite svoj auto za nadolazeće toplije dane. U akciju je uključeno:
 
  • Kontrola i dezinfekcija klima uređaja
  • Kočnice uz 30% popusta
  • Zamjena zupčastog remena uz 30% popusta
 
 
Akcija traje do 30. 4. Za više detalja obratite se svom ovlaštenom Opel partneru.
POTRAŽITE OPEL PARTNERA REZERVIRAJTE SERVIS SADA

PREGLED ISPRAVNOSTI RADA SUSTAVA KLIMA I DEZINFEKCIJA VENTILACIJSKIH KANALA

Sustav klime radit će ispravno jedino i isključivo u slučaju da ima dovoljno rashladnog medija (plina). Kako je zima period u kojem najveći broj vozača ne koristi klimu nego samo ventilaciju i grijanje, moguće je da zbog fizikalno ekstremnih uvjeta u kojima se rashladni medij skuplja i širi u temperaturnim okvirima od -20°C do +20°C, nešto rashladnog medija “nađe” put i kroz spojeve ispari. Nažalost to često ustanovimo kad klima ne radi, a vani vladaju tropske vrućine. Dodatno, mračna i topla mjesta oko isparivača klime predstavljaju idealan životni prostor za bakterije i gljivice koje su najčešći izvor neugodnog mirisa iz klima (ventilacijskih kanala).

 

MYOPEL

Platforma za sve vlasnike Opela. myOpel je izvanredan mrežni portal za održavanje, rezervacije i još mnogo toga. Iskoristite mogućnost online pristupa. Isprobajte odmah!
POSJETITE MYOPEL