KONTAKT.

Molimo vas, unesite svoje podatke. Molimo vas, ispunite obavezna polja!

Poštovani, Pažnja:

1. Unesite detalje svog zahtjeva

                                        Unos teksta je ograničen na 800 znakova.

2. Unesite svoje kontakt podatke

* obavezna polja

  1. Spol
  2. Datum rođenja
  3. Broj telefona
  4.    
  5. Željeni oblik komunikacije
  6. Željeno vrijeme za kontakt

3. Unesite dodatne informacije

Model interesa
  1. U čijem je vlasništvu vaš sadašnji automobil?
  2. Koja kategorija opisuje vaše poduzeće?
  3. Jeste li korisnik ili naručitelj ovog vozila?

4. Pošaljite svoj zahtjev

Klikom na gumb “Pošalji” pristajete da strane navedene u Izjavi o zaštiti privatnosti obrađuju i koriste vaše osobne podatke u navedene svrhe i da vas smiju kontaktirati putem kanala koje ste sami naveli.

Želim primati dodatne informacije o vašim proizvodima i uslugama putem:

i slažem se s povezanom obradom podataka kako je opisano u Izjavi o komunikaciji.

Close

Izjava o komunikaciji

 

Vaš prodajni zastupnik, Opel Southeast Europe LLC , Adam Opel AG (Rüsselsheim, Njemačka), General Motors Holdings LLC (Michigan, SAD) i OnStar Europe Ltd. (Luton, Velika Britanija) prikupljaju, obrađuju, prenose i koriste vaše osobne podatke radi marketinga, istraživanja tržišta i praćenja podataka o prodaji.

 

Ako je to potrebno, u te ćemo svrhe otkriti te podatke podružnicama i tvrtkama pridruženim tvrtki General Motors Holdings LLC i njenim maloprodajnim zastupnicima, agentima i dobavljačima u gore navedene svrhe.

 

U te se svrhe vaši podaci mogu prenositi i obrađivati izvan Europskog gospodarskog područja (EEA-a). Poduzet ćemo sve razumski nužne korake da bismo osigurali da se s vašim podacima postupa sigurno i u skladu s primjenljivim zakonima.

 

Da biste saznali više, pročitajte Pravilnik o zaštiti privatnosti i kolačićima.

Close

Izjava o zaštiti privatnosti

 

Vaš prodajni zastupnik, Opel Southeast Europe LLC , Adam Opel AG (Rüsselsheim, Njemačka), General Motors Holdings LLC (Michigan, SAD), OnStar Europe Ltd. (Luton, Velika Britanija) i ovlašteni ili odabrani dobavljači prikupljaju, obrađuju, prenose i koriste vaše osobne podatke radi obrade vaših zahtjeva ili poruka.

 

Ako je to nužno da bi se odgovorilo na vaš zahtjev ili radi njegove obrade, možda ćemo te podatke otkriti podružnicama i tvrtkama pridruženim tvrtki General Motors Holdings LLC i njenim maloprodajnim zastupnicima, agentima i dobavljačima u gore navedene svrhe za koje se podaci mogu obrađivati ili koristiti.

 

U te svrhe prethodno spomenute strane smiju prenositi i obrađivati vaše osobne podatke izvan Europskog gospodarskog područja (EEA-a). Poduzet ćemo sve razumski nužne korake da bismo osigurali da se s vašim podacima postupa sigurno i u skladu s primjenljivim zakonima.

 

Da biste saznali više, pročitajte Pravilnik o zaštiti privatnosti i kolačićima.