Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


KADA NADOPUNITI?

'Automobile sa sustavom BlueInjection treba redovito nadopunjavati sredstvom AdBlue® i između preporučenih servisnih intervala. No ne brinite, indikator na glavnoj ploči pokazat će vam kad razina postane niska.

 

Svaki spremnik za AdBlue® ima senzore koji će aktivirati niz poruka kad razina tekućine postane niska.

 

Tri su intervala: • Kad je preostali doseg = 2400 km (ili manje, ovisno o potrošnji) – nakratko se prikaže svjetlo upozorenja na putnom računalu. • Kad je preostali doseg < 1750 km – upozorenje se pojavi i ponovi svaki put kad uključite paljenje. • Kad je preostali doseg = 900 km – upozorenje trepće dok ne dopunite.

 

Pozor! Ako se spremnik za AdBlue® isprazni, sustav treba dokraja napuniti kako bi se omogućilo ponovno pokretanje automobila.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

KAKO DOPUNITI ADBLUE®?

'Dopuniti možete sami zahvaljujući širokom asortimanu boca. Ili jednostavno otiđite do svojeg lokalnog Opel partnera koji će obaviti punjenje.

 

  • Otvor za punjenje nalazi se pokraj otvora spremnika za dizel (ili iza otvora u stražnjem odbojniku u slučaju Antare).
  • Poklopac otvora je u boji i može se otvoriti rukom.
  • Punjenje je moguće sa svim bocama i mlaznicama namijenjenima za osobna vozila, koje možete nabaviti na mnogim benzinskim postajama ili trgovinama. Ili, možete koristiti jednu od pumpi za punjenje sredstva AdBlue®, koje su namijenjene posebno za osobna vozila i dostupne na nekim benzinskim postajama. Nemojte koristiti pumpe za AdBlue® namijenjene za kamione i gospodarska vozila.
  • Punjenje možete obaviti sami zahvaljujući širokom asortimanu boca. Ili jednostavno otiđite do svojeg lokalnog Opel partnera koji će obaviti punjenje.
  • Dođe li manja količina sredstva AdBlue® u kontakt s lakom vozila, obrišite je i po potrebi isperite zahvaćeni dio vodom.
PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE