Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


KADA DOPUNITI?

Automobile sa sustavom BlueInjection treba redovito nadopunjavati tekućinom AdBlue® i između preporučenih servisnih intervala. No ne brinite, indikator na ploči s instrumentima pokazat će vam kad razina postane niska.

 

Svaki spremnik za AdBlue® ima senzore koji će aktivirati niz poruka kad razina tekućine postane niska. Detalje potražite u priručniku za vlasnika.

 

Pozor! Ako se spremnik za AdBlue® isprazni, sustav treba dokraja napuniti kako bi se omogućilo ponovno pokretanje automobila.

PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE

KAKO DOPUNITI ADBLUE® ?

Dopunite sami na jednoj od mnogih crpki za dopunjavanje tekućine AdBlue® dostupnih na benzinskim postajama. Ili odaberite iz široke ponude boca za dopunjavanje.

 

  • Ulaz za punjenje nalazi se pokraj otvora spremnika za dizel na Vivaru odnosno odmah iza vozačevih vrata na Movanu.
  • Poklopac otvora je u boji i može se otvoriti rukom.
  • Punjenje se može lako obaviti na jednoj od pumpi za punjenje sredstva AdBlue®, koje su namijenjene za kamione i gospodarska vozila i dostupne na brojnim benzinskim postajama.
  • Možete koristiti i sve boce i mlaznice namijenjene za osobna vozila, koje su dostupne na mnogim benzinskim postajama ili u trgovinama. Ili jednostavno otiđite do svojeg lokalnog Opel partnera koji će obaviti punjenje.
  • Dođe li manja količina sredstva AdBlue® u kontakt s lakom vozila, obrišite je i po potrebi isperite zahvaćeni dio vodom.
PROČITAJTE VIŠE PRIKAŽI MANJE