PUNJENJE KOD KUĆE I NA POSLU – BEZ STRESA.

Ljudi prosječno voze 60 km na dan. Za tu udaljenost bateriju možete dovoljno napuniti preko noći, pomoću standardne zidne utičnice (2,3 kW). Želite i do tri puta brže punjenje? Montirajte opcijsku kućnu stanicu za punjenje na izmjeničnu struju – poznatu kao AC Wallbox. Modeli uređaja AC Wallbox s višim specifikacijama opremljeni su brojilima kako biste mogli pratiti potrošnju struje prilikom punjenja kod kuće.

 

Kućno punjenje pomoću uređaja AC Wallbox.

 

AC Wallbox možete montirati kod kuće ili na radnom mjestu, na samostojeće građevine ili stambene zgrade, ako imate odobrenje nadležnog tijela za urbanizam. U skladu s europskom direktivom, imate pravo instalirati privatnu stanicu za punjenje, što znači da bi dobivanje dozvole trebalo biti relativno jednostavno.

 

Vaš lokalni Opel partner predložit će vam paket za punjenje koji je najbolji za vas, ovisno o vašem korištenju, vrsti baterije i dosegu vašeg vozila. Vaš će vas partner uputiti i na uslugu dijagnostike za procjenu svih potrebnih uvjeta u pogledu električnih instalacija.

 

Naš savjet: ako niste sigurni je li Wallbox dugoročno isplativ za vas, možda je bolja opcija univerzalni kabel za punjenje. Omogućuje brži protok struje i radi svugdje: s običnim kućnim utičnicama kao i onima na javnim punionicama.