SKIP TO CONTENT
Novi Movano
NOVI OPEL MOVANO
NJEMAČKI ALAT KOJI POKREĆE VAŠ POSAO

Nova generacija Opel Movana dolazi na novoj platformi koja se potpuno prilagođava zahtjevima kupaca, odnosno poslova koje oni obavljaju. Izvedba Furgon je stoga dostupna u četiri karoserijske dužine (L1- L4) i tri visine (H1-H3), s utovarnim volumenima od 10 do 17 m3. Kupac može birati između 3,5 i četiri tone ukupne dopuštene mase, što znači da osnaženi Movano s jedne strane može biti volumni transporter, ali isto tako ponijeti i 1,8 tona utovarne mase. Uz to, dostupne su varijante s dvostrukom kabinom ili šasijom kao savršenom podlogom za brojne nadogradnje u vidu kipera, sanduka i slično.

 

Iskoristi mogućnost financiranja putem financijskog lizinga u suradnji sa Sparkasse Leasing d.o.o. Sarajevo. Trajanje lizing ugovora je 60 mjeseci (60 lizing rata), učešće 10,00% i trošak obrade ugovora 1,00%, uz ostatak vrijednosti (preostala vrijednost predmeta lizinga) od 26,95% za Opel Movano L3H2 Panel Van 2.2 140 KS Edition. Navedeni iznos mjesečne rate je informativnog karaktera u saradnji sa Sparkasse Leasing d.o.o. Sarajevo.

Ponuda se odnosi na ograničeni broj vozila i vremenski je ograničena. Prikazano vozilo služi samo kao ilustracija.

 

Iskazana je mjesečna rata financijskog leasinga za  Opel Movano L3H2 Panel Van 2.2 140 KS Edition. Iznos mjesečne rate je informativnog karaktera u saradnji sa Sparkasse Leasing d.o.o. Sarajevo. 

 

Efektivna kamatna stopa sa PDV-om 11,63% (EKS sa PDV-om) u FBiH, te uključuje trošak svih rata za period 5 godina, trošak obrade ugovora, trošak registra zaloga i interkalarne kamate koja je obračunata informativno za 30 dana. Efektivna stopa lizing naknade u RS-u (ELIN) 11,63% uključuje trošak svih rata za period 5 godina, trošak obrade ugovora, trošak registra zaloga, trošak mjenica, trošak AO police, trošak kasko police, trošak registracije vozila i trošak interkalarne kamate obračunate informativno za 30 dana. Na teret Korisnika leasinga padaju svi troškovi koji se odnose na registraciju, osiguranje i korištenje predmeta leasinga za vrijeme trajanja ugovora o leasingu, kao i trošak mjenica. Nominalna kamatna stopa je promjenjiva i vezana za šestomjesečni EURIBOR.

 

Podaci su informativni. WAE CEE Kft. i ovlašteni Opel partneri ne snose nikakvu odgovornost.