SKIP TO CONTENT
Ljetna leasing ponuda

ISKORISTI LJETNU LEASING PONUDU

VAŠI OMILJENI MODELI DOSTUPNI UZ BRZU ISPORUKU.

Iskoristi mogućnost financiranja putem financijskog lizinga u EUR u suradnji s Sparkasse Leasing d.o.o. Sarajevo. Trajanje lizing ugovora je 60 mjeseci (60 lizing rata), učešće 10,00% i  trošak obrade ugovora 1,00%, uz te ostatak vrijednosti (preostala vrijednost predmeta lizinga) od 27,05% za Opel Corsu, 20,88% za Opel Crossland i 19,69% za Opel Mokku. Navedeni iznosi mjesečnih rata su informativnog karaktera u saradnji sa Sparkasse Leasing d.o.o. Sarajevo. 
CORSA EDITION

333 KM/MJ

 

Klima uređaj

7“ radio, touch, bluetooth 

Alu naplatci 16“

El. podizači prednjih stakala

 
VIŠE O CORSI ZATRAŽI PONUDU PRETRAGA PARTNERA
CROSSLAND DESIGN AND TECH

444 KM/MJ

 

Dvozonski automatski klima uređaj

Stražnja kamera, 7“ radio, touch, bluetooth

Dvobojna karoserija

Alu naplatci 16“

 
VIŠE O CROSSLANDU ZATRAŽI PONUDU PRETRAGA PARTNERA
MOKKA EDITION

444 KM/MJ

 

Klima uređaj

Stražnja kamera, 7“ radio, touch, bluetooth

Grijana sjedala

Alu naplatci 16“

 
VIŠE O MOKKI  ZATRAŽI PONUDU PRETRAGA PARTNERA

Ponuda se odnosi na ograničeni broj vozila Opel Corsa Edition 1.2 75 KS, Opel Crossland Design and Tech 1.2 110 KS i Opel Mokka Edition 1.2 100 KS s navedenom opremom i vremenski je ograničena. Prikazana vozila služe samo kao ilustracija.

 

Prosječna kombinovana potrošnja goriva i prosječna emisija CO₂: Opel Corsa 5,7 – 4,0 l/100 km i 121 – 116 g/km; Opel Mokka 6,0 – 4,4 l/100 km i 137 – 114 k/km; Opel Crossland 6,4 – 4,5 l/100 km i 144 – 118 g/km. Vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO₂ uređene su u skladu s WLTP ispitnim postupkom (Globalno usklađeni ispitni postupak za laka vozila) propisanim od 1. rujna 2018. u skladu s Uredbom (EC) br. 715/2007 i Uredbom (EU) br. 2007/1151.

 

Financiranja putem financijskog lizinga u EUR u suradnji s Sparkasse Leasing d.o.o. Sarajevo. Trajanje lizing ugovora je 60 mjeseci (60 lizing rata), učešće 10,00% i  trošak obrade ugovora 1,00%, uz te ostatak vrijednosti (preostala vrijednost predmeta lizinga) od 27,05% za Opel Corsu, 20,88% za Opel Crossland i 19,69% za Opel Mokku.

 

Opel Corsa

Iznos mjesečne rate je informativnog karaktera u saradnji sa Sparkasse Leasing d.o.o. Sarajevo. Efektivna kamatna stopa sa PDV-om 18,57% (EKS sa PDV-om) u FBiH izračunata na bazi podataka iz Tabele, te uključuje trošak svih rata za period 5 godina, trošak obrade ugovora, trošak registra zaloga i interkalarne kamate obračunate informativno za 30 dana. Efektivna stopa lizing naknade u RS-u (ELIN) 18,57% izračunata na bazi ponude, te uključuje trošak svih rata period 5 godina, trošak obrade ugovora, trošak registra zaloga, trošak mjenica, trošak AO police, trošak kasko police, trošak registracije vozila i trošak interkalarne kamate obračunate informativno za 30 dana. Na teret Korisnika leasinga padaju svi troškovi koji se odnose na registraciju, osiguranje i korištenje predmeta leasinga za vrijeme trajanja ugovora o leasingu, kao i trošak mjenica. Nominalna kamatna stopa je promjenjiva i vezana za šestomjesečni EURIBOR. 

 

Opel Crossland

Iznos mjesečne rate je informativnog karaktera u saradnji sa Sparkasse Leasing d.o.o. Sarajevo. Efektivna kamatna stopa sa PDV-om 19,08% (EKS sa PDV-om) u FBiH izračunata na bazi podataka iz Tabele, te uključuje trošak svih rata za period 5 godina, trošak obrade ugovora, trošak registra zaloga i interkalarne kamate obračunate informativno za 30 dana. Efektivna stopa lizing naknade u RS-u (ELIN) 19,08% izračunata na bazi ponude, te uključuje trošak svih rata period 5 godina, trošak obrade ugovora, trošak registra zaloga, trošak mjenica, trošak AO police, trošak kasko police, trošak registracije vozila i trošak interkalarne kamate obračunate informativno za 30 dana. Na teret Korisnika leasinga padaju svi troškovi koji se odnose na registraciju, osiguranje i korištenje predmeta leasinga za vrijeme trajanja ugovora o leasingu, kao i trošak mjenica. Nominalna kamatna stopa je promjenjiva i vezana za šestomjesečni EURIBOR. 

 

Opel Mokka

Iznos mjesečne rate je informativnog karaktera u saradnji sa Sparkasse Leasing d.o.o. Sarajevo. Efektivna kamatna stopa sa PDV-om 19,92% (EKS sa PDV-om) u FBiH izračunata na bazi podataka iz Tabele, te uključuje trošak svih rata za period 5 godina, trošak obrade ugovora, trošak registra zaloga i interkalarne kamate obračunate informativno za 30 dana. Efektivna stopa lizing naknade u RS-u (ELIN) 19,92% izračunata na bazi ponude, te uključuje trošak svih rata period 5 godina, trošak obrade ugovora, trošak registra zaloga, trošak mjenica, trošak AO police, trošak kasko police, trošak registracije vozila i trošak interkalarne kamate obračunate informativno za 30 dana. Na teret Korisnika leasinga padaju svi troškovi koji se odnose na registraciju, osiguranje i korištenje predmeta leasinga za vrijeme trajanja ugovora o leasingu, kao i trošak mjenica. Nominalna kamatna stopa je promjenjiva i vezana za šestomjesečni EURIBOR. 

 

Podaci su informativni. WAE CEE Kft., ovlašteni Opel partneri i Sparkasse Leasing d.o.o. Sarajevo ne snose nikakvu odgovornost.