Skip To Content
Pravila nagradnog natječaja “Opel nagrađuje”

Pravila nagradnog natječaja “Opel nagrađuje”

Članak 1. - Tvrtka i sjedište priređivača

Priređivač nagradnog natječaja je tvrtka iz Hrvatske WAE C d.o.o., OIB: 36118969298, Damira Tomljanovića Gavrana 15, Zagreb
Članak 2. - Naziv nagradnog natječaja, vrijeme i mjesto održavanja

Naziv nagradnog natječaja je “Opel nagrađuje” Nagradni natječaj traje od 1.12. do 15.12.2022. do 23:59 h, u ukupnom trajanju od 15 dana. Natječaj vrijedi samo na području Bosne i Hercegovine. Nagradni natječaj održavat će se na Facebook stranici OpelBosnaiHercegovina (https://www.facebook.com/OpelBosnaiHercegovina/)
Članak 3. - Svrha nagradnog natječaja

Svrha nagradnog natječaja je jačanje povezanosti s korisnicima putem web medija u svrhu promidžbe brenda Opel.
Članak 4. - Uvjeti za sudjelovanje u nagradnom natječaju

Pravila za sudjelovanje u natječaju bit će opisana u sklopu objave. Nakon objave pobjednika potrebno je od istih tražiti da ostave osnovne lične podatke: ime i prezime, adresu prebivališta i broj mobitela u inbox Facebook stranice OpelBosnaiHercegovina.
U nagradnom natječaju iz članka 2. pravo sudjelovanja imaju svi građani s prebivalištem u Bosni i Hercegovini, osim djelatnika društava povezanih s tvrtkom WAE C d.o.o. te članova njihove uže obitelji. Svaki sudionik može napisati više komentara ispod objave nagradnog natječaja, no jedan sudionik može osvojiti samo jednu nagradu. U komentar je potrebno napisati kratku pričicu koja započinje s: “Ove zime s Opelom putujem…”. Unosi koji su nekompletni ili na bilo koji način neadekvatni neće ući u bazu za odabir dobitnika.
Članak 5. - Nagradni fond

Nagradni fond uključuje: 2x Opel sportska torba s poklonima iznenađenja.
Članak 6. - Odabir dobitnika nagrade i kontrola odabira

Odabir dobitnika nagrada obavljat će se u sjedištu tvrtke WAE C d.o.o. u Zagrebu od strane žirija sastavljenih od članova marketinškog tima. Obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti iz članka 4. ovih pravila.
Članak 7. - Objava rezultata nagradnog natječaja

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na službenoj Facebook stranici OpelBosnaiHercegovina 19.12.2022. (ponedjeljak)
Članak 8. - Način i rok preuzimanja nagrada

Dobitnici će pakete dobiti dostavom na kućnu adresu.
Članak 9. - Način upoznavanja sudionika s pravilima nagradnog natječaja

Način sudjelovanja u nagradnom natječaju oglašava se od 1.12.2022. na Facebook stranici OpelBosnaiHercegovina.
Članak 10. - Rješavanje spora

U slučaju spora između priređivača i sudionika nagradnog natječaja “Opel nagrađuje” nadležan je Općinski sud u Sarajevu.
Članak 11. - Pravila nagradnog natječaja

Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s pravilima nagradnog natječaja. Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s Pravilima zaštite privatnosti na web stranici opel.ba, prema kojima se lični podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja nagradnog natječaja.

Članak 12. - Mogućnost prekida nagradnog natječaja

Nagradni natječaj može se prekinuti jedino u slučaju više sile.

 

Sarajevo i Zagreb, 28.11.2022.

WAE C d.o.o., OIB: 36118969298

Damira Tomljanovića Gavrana 15, Zagreb, Hrvatska

*Opel poštuje Vašu privatnost te se obvezuje da niti u kojem slučaju neće koristiti vaše lične informacije osim za preuzimanje nagrada. Popis nagrađenih uključivat će: ime i prezime.

** Tvrtka Meta Platforms, Inc. ni na koji način ne sponzorira, promovira ili administrira ovaj natječaj. Tvrtka Meta Platforms, Inc. ni na koji način nije odgovorna za organizaciju i provođenje natječaja ili igre te nema nikakvu odgovornost u slučaju eventualnih sporova.