Opel Combo najbolji u klasi

NAJBOLJI U KLASI!

 

 

Opel Combo briljirao u DEKRA-inu izvješću o rabljenim vozilima.

Opel Combo može biti ponosan na još jedan veliki uspjeh: ovaj svestrani automobil namijenjen obiteljima, tvrtkama ili rekreativcima osvojio je prvo mjesto u DEKRA-inom izvješću o rabljenim vozilima za 2016. godinu i ponio titulu pobjednika u svojem segmentu nakon dominiranja kategorijom karavana/malih kombija. Automobili su bili ocjenjivani na temelju rezultata u glavnim zakonski propisanim testiranjima.

 

Spektar modela Comba sastoji se od dviju osnovnih karoserijskih izvedbi: s dugim i kratkim međuosovinskim razmakom. Obje su vrste dostupne u varijanti dostavnog vozila kao furgon ili model bez prozora te kao peterosjedna ili sedmerosjedna verzija za prijevoz putnika.

 

Godišnje izvješće koje objavljuje DEKRA temelji se na posebnoj analizi kvarova koji se otkriju prilikom tehničkih pregleda, pa time omogućuje donošenje zaključaka koji se tiču kvalitete vozila. Posebna se pozornost pridaje dijelovima podložnim trošenju kao što su kočnice ili amortizeri. Analizirano je oko 15 milijuna tehnički pregledanih vozila u 11 različitih segmenata.