Novi Crossland

NOVI OPEL CROSSLAND

Bogato opremljen za 29.200 KM

NOVI OPEL CROSSLAND. LJEPOTA KOJA SE NE BOJI ŽIVOTA.

Svestranost koja privlači poglede. Stil koji je spreman na sve. Od odvažno atraktivnog vizira do čiste i praktične unutrašnjosti, Crossland je SUV čija svakodnevna fleksibilnost i predivan dizajn mame poglede gdje god se pojavite.

S novim ste Crosslandom spremni i za svakodnevne pustolovine. Čega god se vaša obitelj dosjeti, njegova će ljepota to izdržati. Stoga možete jednostavno uživati u životu!

BOGATO OPREMLJEN CROSSLAND 1.2 110 KS ZA 29.200 KM.

Iskoristite posebnu ponudu za novi Crossland Edition 1.2 (110 KS MT6) s bogatom opremom koja uključuje:

- zatamnjena stakla
- dvozonsku automatsku klimu
- zimski paket
- paket stražnje kamere
- naslon za ruku
- metalik boju
- prednja svjetla za maglu

Iskazana cijena vrijedi za vozila financirana putem Raiffeisen Leasinga d.o.o. Bosna i Hercegovina. Ponuda se odnosi na ograničeni broj vozila

BOGATO OPREMLJEN CROSSLAND 1.5 DIZEL 110 KS ZA 30.200 KM.

Iskoristi posebnu ponudu za novi Crossland Edition 1.5 dizel (110 KS MT6) s bogatom opremom koja uključuje:

-  zatamnjena stakla
- dvozonsku automatsku klimu
-  paket stražnje kamere
- metalik boju
- prednja svjetla za maglu

Iskazana cijena vrijedi za vozila financirana putem Raiffeisen Leasinga d.o.o. Bosna i Hercegovina. Ponuda se odnosi na ograničeni broj vozila

Navedene su cijene za Crossland Edition 1.2 110 KS MT6 0GD75EL61 i dodatnom opremom (zatamnjena stakla, dvozonska automatska klima, zimski paket, paket stražnje kamere, naslon za ruku, metalik boja, prednja svjetla za maglu) te Crossland Edition 1.5 dizel 110 KS MT6 GD75HS61 i dodatnom opremom (zatamnjena stakla, dvozonska automatska klima, metalik boja, paket stražnje kamere, prednja svjetla za maglu). Slika je simbolična. Iskazana cijena vrijedi za vozila financirana putem Raiffeisen Leasinga d.o.o. Bosna i Hercegovina. Ponuda se odnosi na ograničeni broj vozila. Prosječna kombinovana potrošnja goriva i prosječna emisija CO2 Crossland modela: 6,4 – 4,5 l/100 km, 144 – 118 g/km. Navedene vrijednosti potrošnje goriva i emisija CO₂ određene su u skladu s Globalno usklađenim ispitnim postupkom za osobna i laka gospodarska vozila (WLTP) u skladu s Uredbom (EC) br. 715/2007 i Uredbom (EU) br. 2017/1151.

Podaci su informativni. WAE CEE Kft. i ovlašteni Opel partneri ne snose nikakvu odgovornost.