Skip To Content
Opel Flexcare

Opel FlexCare

2+2 godine jamstva i 4 godine Opel pomoć na cesti

Program produžene garancije

 

✔ Maksimalno pet godina garancije

✔ Originalna kvaliteta

✔ Četiri godine opel pomoć na cesti

✔ Bez neočekivanih troškova

 

Paket usluga za bezbrižne pustolovine u vašem opelu

Opelova vozila pružaju Vam posebno iskustvo vožnje. Vozač i suputnici putuju udobno, pritom opušteno uživajući u vožnji. Užitak u vožnji upotpunjen je sigurnošću vozila koja doprinosi potpunom doživljaju naših vozila.
Dugogodišnje zadovoljstvo vožnjom koje Opel pruža svojim vozačima zahtijevalo je poseban pristup. Misleći na Vaše potrebe i očekivanja, osmislili smo i pažljivo razradili paket usluga kojim želimo pokazati da smo uvjereni u kvalitetu naših vozila.

 

Pokrivenost

Paket sadrži dodatnu garanciju koja, osim dvogodišnje tvorničke garancije bez uvjetovanja prijeđenih kilometara, nudi i „Complete“ garanciju za dodatne dvije godine. FlexCare garancija se može iskoristiti u navedene 4 godine (2+2) ili do ukupno prijeđenih 120.000 km, što prije nastupi. Moguća je i nadoplata za 5. godinu.

 

Prednosti Opel Flexcare „complete“ garancije

 

  ✔ 2+2 godine garancije

Dodatnom „Complete“ garancijom brzo i besprijekorno pobrinut ćemo se za Vas i Vaše vozilo gdje god se nalazili. Osim dvogodišnje tvorničke garancije (bez ograničenja u kilometraži), dobit ćete garanciju za dodatne dvije godine. FlexCare garancija se može iskoristiti u navedene 4 godine (2+2) ili do ukupno prijeđenih 120.000 km, što prije nastupi. Moguća je i nadoplata za 5. godinu.

 

  ✔ Bez neočekivanih troškova

Nepotrebne brige prepustite nama. U razdoblju dodatne garancije pobrinut ćemo se za
eventualne kvarove i popravke Vašeg vozila.

 

  ✔ Originalna kvaliteta

Vaše nam je zadovoljstvo na prvom mjestu. Jamčimo ga uporabom Opelovih originalnih zamjenskih dijelova najviših standarda i kvalitete te srdačnim pristupom naših stručno osposobljenih zaposlenika koji su Vam u svakom trenutku spremni pomoći.

 

Detalje o programu Opel FlexCare potražite kod vašeg ovlaštenog partnera.

 

4 godine Opel pomoć na cesti

Usluga Opel pomoć na cesti sastoji se od:

  ✔ jedne godine tvorničke pomoći na cesti bez ograničenja u kilometraži

  ✔ tri dodatne godine pomoći na cesti

 

FlexCare usluga pomoći na cesti može se iskoristiti u navedene 4 godine (1+3) ili do ukupno prijeđenih 120.000 km, što prije nastupi.

 

U slučaju iznenadnog kvara automobila, bez obzira na ciljano odredište putovanja, Opel pomoć na cesti pobrinut će se da stignete na željeno mjesto. U više od 40 europskih država naše su Vam usluge na raspolaganju 24 sata dnevno: pomoć na cesti, vuča, najam automobila, smještaj u hotelu, nastavak putovanja vlakom ili zrakoplovom i još mnogo toga.

 

Budite sigurni na svojem putovanju uz Opel pomoć na cesti (Opel Assistance):

✔ za pozive iz Bosne i Hercegovine: 0800 20244

✔ za pozive iz inozemstva: +387 33 282 101

Svoje vrijeme posvećujemo vašoj bezbrižnosti.