Opel partneri
Zatražite ponudu

OPELOVI MODELI NA AUTOPLIN.

Niska doplata s punim tvorničkim jamstvom

  • Tvornička ugradnja autoplina
  • Niska doplata za autoplin
  • Puno tvorničko jamstvo
  • Opel Flexcare program

Prednosti LPG-a

 

EKONOMSKE PREDNOSTI

Proizvodeći LPG modele, Opel nudi privlačnu alternativu vozačima koji paze na troškove i okoliš. Bez obzira na godišnju kilometražu, s LPG-om znatno smanjujete troškove: preko cijene goriva koja je gotovo dvostruko veća od cijene LPG-a, ali i preko posebnog poreza na motorna vozila koji je niži za vozila s nižom emisijom CO2. Bez pojačanog održavanja i uz dvostruko brži povrat investicije nego kod naknadne ugradnje, lako je izračunati višestruku isplativost Opelovih LPG modela.

 

PRAKTIČNE PREDNOSTI

✔ Veća kvaliteta zbog tvorničke ugradnje LPG-a za koju se dobiva puno jamstvo proizvođača. Motor je prilagođen posebnim zahtjevima rada na LPG, a kupnja vozila koje je tvornički opremljeno motorom na LPG nosi brojne prednosti za kupce.

✔ Dodatni rezervoar s LPG-om povećava vozni doseg na više od 1400 km kada se kombiniraju LPG i benzin i do 500 km samo u LPG načinu rada.

✔ Autoplin ili LPG najšire je dostupno alternativno gorivo na svijetu.

 

SIGURNOST

Zahvaljujući detaljnim testnim postupcima i visokim standardima kvalitete koji uključuju sveobuhvatno ispitivanje i testove sudara, Opel nudi „ključ u ruke” koncept pogona na LPG i beskompromisno rješenje za kupca.

✔ Testiranje pod punim opterećenjem na stazi.

✔ Testiranje na buku, vibracije i izdržljivost dijelova.

✔ Testiranje ponašanja pri kretanju.

✔ Funkcionalno testiranje sigurnosnih sustava.

✔ Ispunjenje svih crash-test zaštitnih zahtjeva.

 

Upravo se zato Opelovi LPG sustavi tvornički instaliraju u dijelove automobila koji su zaštićeni od sudara pa su stoga optimalno integrirani u sigurnosnu strukturu vozila.

 

EKOLOŠKE PREDNOSTI

✔ Emisija CO2 u LPG načinu rada do 15% je manja nego kod uobičajenih verzija motora na benzin.

✔ LPG oslobađa do 80% manje dušikova oksida od dizelskog motora i gotovo ne emitira čestice ni čađu.

 

Opelovi modeli na autoplin predstavljaju izvrsnu opciju za vozače koji žele sniziti troškove uz ekološki prihvatljiviju vožnju. Dostupni su uz nisku doplatu, tvorničku ugradnju i puno tvorničko jamstvo.

OPEL FLEXCARE

FlexCare uključuje dvogodišnje tvorničko jamstvo (bez ograničenja u kilometraži) i jamstvo za dodatne dvije godine ili do 120.000 prijeđenih kilometara (ovisno što prije nastupi). Usluga Opel pomoć na cesti sastoji se od jedne godine tvorničke pomoći na cesti bez ograničenja u kilometraži i tri dodatne godine pomoći na cesti ili 120.000 prijeđenih kilometara ovisno što nastupi prije.

 

Posjetite naše salone i provjerite ponudu Opelovih modela na autoplin. Detalje možete zatražite i putem web obrasca. Samo kliknite na upit za ponudu i ispunite obrazac, nakon čega ćemo vas kontaktirati.